Cola-ról való leszokáshoz mit ajánlotok?
Sajnos már évek óta Cola-függő vagyok. Naponta megiszok kb. 1 liter cukormenteset.
Már hónapok óta próbálok leszokni róla, de mindig nagyon álmos vagyok, ha nem kapok Cola-t. Gondolom részben koffeinfüggő is lettem miatta.
Miket tanácsoltok helyette? Tea? Gyümölcslevek?
30 éves vagyok, életem folyamán már leszoktam az alkoholról, cigiről, marihuánáról, és a koffeinről is.
Egy önfejlesztő előadáson volt ez a falra írva,
Gondolat->tett->szokás->jellem->sors...
A gondolataid határozzák meg a tetteidet, amit rendszeresen teszel, az a szokásoddá válik, a szokásaid alapján ítélhetik meg a jellemedet, a jellemed pedig kialakítja a sorsodat...
Ha ezt felfogod, bármit elérhetsz amit el akarsz...
Egyszerű a válasz, ne igyál kólát és kész...
tizenöt éve coca cola lájtot iszom. Nyáron többet, télen alig. Ilyenkor a tea megy helyette.
Ha le akarsz szokni róla válts át más italokra, ami nem hizlal. Gyömbér, tonic, stb...ezeknek van édesítős változata, egészen jók.
ha hiányzik az igazi böfögtetős szénsav, akkor bizony a cola verhetetlen.
Nem akarok hülyeséget írni, de elmondom én hogyan csinálnám a leszokást.
Naponta mérném, hogy megvan-e a 2 liter folyadékmennyiségem.
Ha szénsavasat kívánnék, meginnék egy pohár ásványvizet vagy sört. Az ásványvizet lehet ízesíteni, például dobsz bele citromkarikákat vagy narancskarikákat esetleg bogyós gyümölcsöket az aljára.
A legjobb az lenne, ha mindig, mindenki csak vizet inna, de ugye valami kell ami megbüfiztet, amit csak az íze miatt iszol.
Átváltanék turmixolt gyümölcslére, rengeteg recept van a neten.
Innék teákat, amikbe édesítőszert raknék cukor helyett vagy egy kiskanál mézet, citromlé helyett belefacsarnám a citromnak a levét. Ha lehűtöd, utána kitűnő jegesteád lesz belőle.
Én így csinálnám :)
"Ha szénsavasat kívánnék, meginnék egy pohár ásványvizet vagy sört."
F..sza, akkor koffeinfüggő helyett alkoholistát csináltál belőle? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!