Mit ajánlotok elso berugáshoz?
Figyelt kérdés
Ittam már alkoholt, de nem még nem annyit hogy be is rugjak, mitol és menyitol lehet elsonek? Tudom ez nem általánosithato de csak ugy korubelul! 14/f2016. dec. 19. 16:15
1/23 anonim válasza:
14 évésen első berúgásra 4 sör már elég volt nekem.
2/23 anonim válasza:
Szerintem is a sör tokeletes elso berugashoz. Hagyd a tomenyeket,amig nem tudod milyen hatassal van rad.
3/23 anonim válasza:
Ha 14 vagy és nem teszel le erről a szándékodról. Akkor azt ajánlom hogy igyál meg egy fél üveg normális, minőségi bort... Azt bőven fogod érezni, és nem lesz másnap fejfájás meg hányás.
4/23 anonim válasza:
Életem első "lerészegedését" fél üvegnyi Vodka okozta, 18 voltam.
5/23 A kérdező kommentje:
en vodkan gondolkodtam, esetleg naranccsal?
2016. dec. 19. 17:23
6/23 anonim válasza:
Ne adjatok már neki tippeket idióták, 14 éves gyerekről van szó, jézusom... az kéne még, hogy vodkázzon...
7/23 anonim válasza:
Ha nem minőségi a bor, agyon lesz kénezve. Az irdatlan fejfájást okozhat.
Töménnyel nincs gond, de 2 feles között legyen negyed óra szünet és 2 dl víz.
Sör jó ötletet és a long drinkek is. 2 sör között 2 dl szóda.
Amit mindenképpen ajánlok, lefekvés előtt 500mg c vitamin és folyamatos víz pótlás másnaposság elkerüléséhez.
8/23 anonim válasza:
Vodka-narancs, Jim-beam-kóla, scotch-spirte-cktrom. Ezek finom longdrink kombók.
9/23 anonim válasza:
nyugodtan legyen másnapos a gyerek, hátha elmegy a kedve a piától :)
10/23 anonim válasza:
A lényeg, ha nem akarod, hogy másnap szétrobbanjon a fejed, igyál sok vizet. Közben is, utána is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!