Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit ajánlotok elso berugáshoz?

Mit ajánlotok elso berugáshoz?

Figyelt kérdés
Ittam már alkoholt, de nem még nem annyit hogy be is rugjak, mitol és menyitol lehet elsonek? Tudom ez nem általánosithato de csak ugy korubelul! 14/f

2016. dec. 19. 16:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is 14 voltam az elsőnél. Igaz korábban is ittam de nem olyan sokat hogy részeg legyek. Haverommal fejenként 1 üveg bort, meg 1 vagy 2 jägermaistert toltunk be. Annyira nem rúgtunk be de az a kellemes érzés megvolt. Mondjuk akkor meleg volt, egy nyári késő délután/ este. De másnap nem volt semmi. Jól voltunk. Mondjuk ha te még nem nagyon ittál akkor lehet hogy kicsit ez sok lesz. Viszont a piálás után tényleg jó ötlet a víz. Minimum fél litert igyál meg. Jó szórakozást kívánok, és ne feledd: tudd hol a határ. Elsőre lehet szép emlék is, de lehet borzalmas is ha sokat isztok.
2016. dec. 19. 21:20
 12/23 anonim ***** válasza:

# 7

"Töménnyel nincs gond, de 2 feles között legyen negyed óra szünet és 2 dl víz."

Két feles? Negyed óra alatt?? 14 éves gyereknek ELSŐ alkalomra??? Te normális vagy?!?

Nem mondom, hogy ne ismerkedjen a töménnyel. (Inkább ő ismerkedjen, mint hogy a haverjai itassák le a rohammentő padlójáig, csak úgy, poénból.) De szopogasson el egy kupicával (2-3 cl) egy fél óra alatt, ne pedig negyed óra alatt majdnem húzóra megigyon egy decit!

2016. dec. 19. 21:21
 13/23 A kérdező kommentje:
koszonom a válaszokat :)
2016. dec. 20. 13:38
 14/23 anonim ***** válasza:
egy este alatt 2-4 egység alkohol (egység=korsó sör, 2 deci bor, vagy egy feles tömény), lehetőleg egyféléből. Ha már nagyon akarod keverni akkor max 2 félét, gyengébbtől az erősebbig (sör után ihatsz bort, de utána ne térj vissza a sörre), szépen elosztva hosszabb időre. Lefekvéskor min. fél liter víz.
2016. dec. 20. 19:47
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen kérdéseknél sokkal jobb őszintén válaszolni. Ha inni akar, úgyis inni fog. Ha nem tud róla, hogy mi érheti, vagy mire figyeljen, akkor legfeljebb pórul jár, amit megelőzhetsz azzal, ha értelmesen elmondod a lázadó kamasznak.

Úgyhogy a "ne adjatok már neki tanácsot" pont ellenkező oldalán állok.

2016. dec. 20. 21:16
 16/23 anonim ***** válasza:
A te korodban sort kell inni meg fröccsöt. Olcsobban is jossz ki, es sokkal jobb lesz hidd el. A rovidital hirtelen fejbevag es nagyon szetcsap. Eloszor is ki kell tapasztalni, hogy mennyi az annyi mielott kamikaze modon megiszol 5 deci whiskeyt 20 perc alatt csak azert, mert szomjas vagy.. (tapasztalat)
2016. dec. 20. 21:31
 17/23 A kérdező kommentje:
Nah 4dl vodkat vettem, 2 Royal 2dl-et, hát csak egyet bontottam fel és az is sok volt, talan eleg lett volna 1-1.5 dl mert attol is jol berugtam volna, csak talan nem hányok, de másnapra kutyabajom, fejem se fájt, szoval osszegezve tok jo volt :D
2016. dec. 23. 08:32
 18/23 anonim válasza:
És miután megittad menni idő múlva rugtál be? És mennyire?
2016. dec. 24. 18:43
 19/23 A kérdező kommentje:
Háát, nem tudom, nem volt nagyon ido érzékem, de kb 5-10 perc után kb 0.5-1dl vodkatol már bebasztam, aztan volt egy ido amikor éreztem h mulik a hatas és azért huztam le az egeszet, ott rontottam el
2016. dec. 25. 12:36
 20/23 A kérdező kommentje:
Hogy mennyire? Hááát pár lánynak szerelmet vallottam, még annak is akit tényleg szeretek, de o még nem tudta, meg a foldon fetengve énekeltem :D
2016. dec. 25. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!