A minőségi keményebb sajtok még keményebb kérgét te megeszed vagy levágod?
Figyelt kérdés
2016. dec. 13. 21:47
1/8 anonim válasza:
Levágom és sütőben készítendő ételekbe, sajtmártásba vagy pl rántottához reszelve felhasználom.
2/8 anonim válasza:
Ha ehető megeszem kivétel talán a tömör borskéreg..
3/8 anonim válasza:
Szerintem az a "még keményebb kéreg" amire gondolsz, az a védő viaszbevonat, az nem ehető.
Van amelyikről szépen le lehet fejteni, másik fajtákról egyszerűbb késsel levágni.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nem a viaszos rétegre gondolok, hanem mondjuk penészesre.
2016. dec. 13. 22:39
5/8 anonim válasza:
Amit el lehet rágni, azt megeszem, szívesen nyammogok rajta, az se zavar, ha hivatalosan nem ehető. A lehúzható, címkeszerű rétegeket nem eszem meg.
6/8 anonim válasza:
Lereszelni, mehet a melegszenyába!
7/8 anonim válasza:
Sok keménysajton tényleg van viaszréteg, amelyet el kell dobni, de ha megeszel belőle valamennyit, nem lesz nagy bajod.
8/8 anonim válasza:
A penészes részt nyilván nem eszem meg (kivéve a kékpenészes sajtosak, amiket imádok ), de a kemény részt simán lereszelem, és valamire rásütöm, de lehet, hogy még a reszelőt sem veszem elő, csak levágom szeletkékbe, és úgy sütöm rá melegszendvicsre én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!