Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mitől lehetett az előző házi...

Mitől lehetett az előző házi sportszelet keményebb, tömörebb?

Figyelt kérdés
Készítettünk kétszer is házilag sportszeletet, de a második puhább lett, olyan mint a kókuszgolyó, az előző tömörebb trüffeltorta jellegű lett.

2015. márc. 8. 18:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Talán eltérőek voltak az arányok, illetve mivel a margarin (pláne a vaj) hőmérséklettől függően változtatja az állagát, talán az is lehetett. Én úgy szoktam hogy mindent összekeverek nagyjából (keksz, cukor, kakaó, aroma, margarin), tejből pedig csak annyit amennyi kell.
2015. márc. 8. 18:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Kevés margarint tettem viszonylag a másodikba és sztem kicsit több tejet. Ez lehetett a baj?
2015. márc. 8. 18:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg igen. Gyakran készítek ilyen sütit, mert a srácaim imádják, úgyhogy már nem méricskélem a hozzávalókat, az biztos, hogy minimális tejjel és viszonylag sok margarinnal csinálom. Piszok egészségtelen, viszont nagyon finom :-(
2015. márc. 8. 19:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy zacskó darált keksz, egy kockamargarin :)
2015. márc. 8. 20:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!