Mitől lehetett az előző házi sportszelet keményebb, tömörebb?
Figyelt kérdés
Készítettünk kétszer is házilag sportszeletet, de a második puhább lett, olyan mint a kókuszgolyó, az előző tömörebb trüffeltorta jellegű lett.2015. márc. 8. 18:03
1/4 anonim válasza:
Talán eltérőek voltak az arányok, illetve mivel a margarin (pláne a vaj) hőmérséklettől függően változtatja az állagát, talán az is lehetett. Én úgy szoktam hogy mindent összekeverek nagyjából (keksz, cukor, kakaó, aroma, margarin), tejből pedig csak annyit amennyi kell.
2/4 A kérdező kommentje:
Kevés margarint tettem viszonylag a másodikba és sztem kicsit több tejet. Ez lehetett a baj?
2015. márc. 8. 18:25
3/4 anonim válasza:
Valószínűleg igen. Gyakran készítek ilyen sütit, mert a srácaim imádják, úgyhogy már nem méricskélem a hozzávalókat, az biztos, hogy minimális tejjel és viszonylag sok margarinnal csinálom. Piszok egészségtelen, viszont nagyon finom :-(
4/4 anonim válasza:
Egy zacskó darált keksz, egy kockamargarin :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!