A pacalt 2 órája főzöm és csak keményebb lett, mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
2015. febr. 15. 12:10
2/11 A kérdező kommentje:
biztos?
2015. febr. 15. 12:16
3/11 anonim válasza:
Nincs mit tenni, vén tehénből való. Mindig kemény marad.
4/11 A kérdező kommentje:
rendben, köszi:)
2015. febr. 15. 12:22
5/11 anonim válasza:
:D A pacal nem tyúkpörkölt, legalább 5, de nem ritka, hogy 6-7 óráig kell főzni nagy lángon.
6/11 anonim válasza:
Jesszusom, nem er meg az egesz pacal ennyi fozest. Inkabb egyetek egy adagot az etteremben.
7/11 anonim válasza:
Türelem, finom pacalt terem :) Főzd még nyugodtan,majd a fakanállal is érezni fogod, amikor kezd falnivalóvá válni.
8/11 anonim válasza:
A pacal ruganyos, sosem lesz omlós, mint pl. egy csirke.
Vékony csíkokra kell vágni, és ajánlott kuktában előfőzni.
9/11 anonim válasza:
8. voltam. Elnézést, félreérthető voltam.
Tehát először egyben kell előfőzni kuktában, majd vágódeszkán felcsíkozni, és úgy rádobni a pörkölt alapra.
Kuktában főzés min. másfél/két óra, ezután egybe főzni pörköltnek max. egy óra. De ne várd, hogy omlós lesz. Ez ilyen.
10/11 zolidobos válasza:
Teljesen puhára főzhető, csak ugye időigényes. Én szoktam alkalmazni egy "kegyes csalást". Felcsíkozom, és kuktában sós, hagymás vízben egy jó órát főzöm.Ezalatt elkészítem a pörkölt alapot, elveimmel ellentétben a paprikát ez esetben a hagymás zsírra teszem. Az előfőzött pacalt FORRÓN az alapra teszem, és fél óra alatt készre főzöm.Természetesen utánfűszerezve. A folyadékot a főzőlével pótolom, (szinte fel is veszi), így nincs ízveszteség, sűrű, szaftos pörköltet kapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!