Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A pacalt 2 órája főzöm és...

A pacalt 2 órája főzöm és csak keményebb lett, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
2015. febr. 15. 12:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Főzzed még 3 órát !
2015. febr. 15. 12:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 A kérdező kommentje:
biztos?
2015. febr. 15. 12:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mit tenni, vén tehénből való. Mindig kemény marad.
2015. febr. 15. 12:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 A kérdező kommentje:
rendben, köszi:)
2015. febr. 15. 12:22
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
:D A pacal nem tyúkpörkölt, legalább 5, de nem ritka, hogy 6-7 óráig kell főzni nagy lángon.
2015. febr. 15. 12:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
33%
Jesszusom, nem er meg az egesz pacal ennyi fozest. Inkabb egyetek egy adagot az etteremben.
2015. febr. 15. 12:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
56%
Türelem, finom pacalt terem :) Főzd még nyugodtan,majd a fakanállal is érezni fogod, amikor kezd falnivalóvá válni.
2015. febr. 15. 12:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
56%

A pacal ruganyos, sosem lesz omlós, mint pl. egy csirke.

Vékony csíkokra kell vágni, és ajánlott kuktában előfőzni.

2015. febr. 15. 14:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:

8. voltam. Elnézést, félreérthető voltam.

Tehát először egyben kell előfőzni kuktában, majd vágódeszkán felcsíkozni, és úgy rádobni a pörkölt alapra.

Kuktában főzés min. másfél/két óra, ezután egybe főzni pörköltnek max. egy óra. De ne várd, hogy omlós lesz. Ez ilyen.

2015. febr. 15. 14:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 zolidobos ***** válasza:
100%
Teljesen puhára főzhető, csak ugye időigényes. Én szoktam alkalmazni egy "kegyes csalást". Felcsíkozom, és kuktában sós, hagymás vízben egy jó órát főzöm.Ezalatt elkészítem a pörkölt alapot, elveimmel ellentétben a paprikát ez esetben a hagymás zsírra teszem. Az előfőzött pacalt FORRÓN az alapra teszem, és fél óra alatt készre főzöm.Természetesen utánfűszerezve. A folyadékot a főzőlével pótolom, (szinte fel is veszi), így nincs ízveszteség, sűrű, szaftos pörköltet kapok.
2015. febr. 17. 06:35
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!