A bolti kaszinótojás fehérjéje miért olyan puha? Nekem otthon mindig keményebb marad, és sokkal kevesebb a töltelék is.
Figyelt kérdés
2016. dec. 10. 17:51
1/4 anonim válasza:
Esetleg próbáld meg picit kevesebb ideig főzni a tojást, hátha úgy puhább marad a fehérje. A tölteléknél oedig lehet hogy te kevesebb "adalékanyagot" adsz hozzá. Gondolok itt a mustárra, stb.
2/4 A kérdező kommentje:
Szóval a főzési időben lehet a titok? Köszönöm!
A boltiaknál mintha lenne egy kis "szoknyája" a tojásnak, és lágyabb, krémesebb. És igazság szerint vékonyabb is, mint nálam.
2016. dec. 10. 18:44
3/4 anonim válasza:
Olvass pár receptet a kaszinótojásról, és majd megtudod a "titkot ". Csak röviden annyit, hogy fél tojásokból van, és a sárgájából készített visszatöltött krém a fél fehérjékbe, és erre jön egy mártás, amivel eredeti formája lesz, de nem főtt tojásfehérje.Fejből nem tudom, de, ha rákeresel, mindent fogsz tudni róla.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Elolvastam legalább 4-5 receptet, mind azt írja, amit most te is írtál, hogy megfőzni a tojást, majd kivenni a sárgát, azt összekeverni mustárral, stb. Majd visszatölteni. De alapjában véve jóval több a fehérje a "házi" tojásokban, mint azokban a kaszinótojásokban, amiket én eddig boltban vásároltam. Ez a "titok" érdekelne :))
2016. dec. 10. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!