Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A SPAR-ban kapható patkók...

A SPAR-ban kapható patkók elvileg tejmentesek. De így miből áll a töltelék?

Figyelt kérdés
Szóval akárhogy nézem ezek a töltelékek nagyon "krémesek" vagy hogy nevezzem őket. Viszont az allergéntáblázaton csak a glutént jelöli. Szerintetek?
2016. máj. 5. 16:50
 1/7 A kérdező kommentje:
mákos és diós patkókról van szó, ezt lefelejtettem... pékáruk.
2016. máj. 5. 16:52
 2/7 anonim ***** válasza:
ha az allergén táblázatban csak a glutén van feltüntetve akkor honnan veszed, hogy elvileg tejmentes ?
2016. máj. 5. 17:53
 3/7 A kérdező kommentje:

?

Van 16 allergén vagy mennyi feltüntetve számmal jelölve a táblán, ezen csak az 1-es, azaz glután van rajta mint allergén. Ha tejet is tartalmazna akkor a 7-es is rajta kellene hogy legyen.

2016. máj. 5. 18:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor nem tejmentes .
2016. máj. 5. 19:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Vegyél, egyél belőle és megtudod . Ha nem tüntették fel hogy tej akkor biztos tejmentes, elírtam az előbbi hozzászólásomban .
2016. máj. 5. 19:57
 6/7 anonim ***** válasza:

a kérdésre válaszolva:

nem írják rá, miből van, de ha nincs rajta a tej, akkor nincs benne, mert ha lenne benne, rá kéne írják.

miből lehet: csupa e betű, olaj, cukor, szójaliszt, tojás, ennyiből simán finom krémes állagot csinálni. bár a szóját és tojást is jelölni kéne, szóval lehet, hogy az sincs.

2016. máj. 5. 22:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Meg lehet csinálni a tölteléket vízzel is, bár igaz, hogy a tejtől krémesebb. Vagy esetleg laktóz mentes tejjel, mandulatejjel, bár kétlem, mert azok drágábbak. Szerintem vízzel csinálják. A mákosba meg rakhatnak lekvárt is, attól is krémesebb, de nem jön ki az íze.
2016. máj. 9. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!