Jó ez a natúr joghurt?
Figyelt kérdés
Vettem a sparban natúr joghurtot (kék-fehér), de itt még sose vettem.Eddig a lidlis pilos krémes natur joghurtot szoktam enni, de most mondom kipróbálom ezt is
Amikor kibontottam tetején mintha víz lett volna a joghurt pedig olyan állagú mintha túrós lenne vagy hogy mondjam
Nem érezni rajt semmit, kérdésem, hogy ennek ilyennek kell lenni vagy kifogtam egy ilyet...?
2015. aug. 1. 20:57
1/5 anonim válasza:
Én is furcsálnám, nem valószínű, hogy megenném.
3/5 anonim válasza:
Persze, hogy jó. Ahányszor natúr joghurtot eszek, a teteje mindig ilyen. Leöntöm vagy összekeverem, és kész, nincs tőle semmi bajom.
4/5 anonim válasza:
Zsírszegény (és feltehetően Danone-gyártmány), ugye? Azok szoktak ilyen állagúak lenni. Joghurtnak nem mondható tejkészítmény, vizes, darabos, savanyú, gusztustalan. Meg lehet enni, csak minek? A Sparban egyébként inkább a zöld poharas Budget joghurtot ajánlom, azt a Nádudvari gyártja, normális állagú, finom.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi
Inkább nem ettem meg, lehet hogy jó, de már a ránézéstől is elment az étvágyam
Nem tudom ki gyártotta, de ilyet se veszek többet
Azt a zöldet meglesem majd
2015. aug. 2. 03:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!