Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Titeket nem zavar a gyártó...

Titeket nem zavar a gyártó fel nem tüntetése a termékeken?

Figyelt kérdés
Vagy rajta a forgalmazó és a gyártó, vagy sok esetben csak a forgalmazó. A gyártót rengetegszer hiába is keresem, pedig nekem számítana vásárláskor nagyon.
2016. nov. 28. 20:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ezt jó tudni. Találtam is egy kódot a vonalkód alatt közvetlenül, PL0338. Sajnos hiába keresek rá én nem találok gyártót ez alapján, ha ez a gyártókód legfeljebb annyival előrébb van az ember, hogy ez biztosan Lengyelország, nem magyar gyártású. Van aki ezt is szereti tudni.

Több más terméket is megnéztem, nagyon rossz a helyzet. Származási hely: EU. Gyártási hely: Székesfehérvár. Kódok. Ha ennyit ráírnak akkor mibe telne már normálisan a konkrét gyártót ráírni. Valami oka kell legyen amiért érdemes ezt a terelést választani, van is egy elképzelésem mi, de ez már összeesküvés elmélet :)))

2016. nov. 29. 12:32
 12/13 anonim ***** válasza:

En nagyon kivancsi lennek arra az osszeeskuves elmeletre:))

Dobsz egy privit? :D

2016. nov. 29. 15:37
 13/13 A kérdező kommentje:

Nem olyan súlyos elmélet, hogy privibe kelljen :)

Szerintem ahhoz lehet köze, hogy a különböző márkák ugyan azokkkal a gyártókkal dolgoztatnak. Jó példa erre a Family Frost szerintem, neki pl csak ilyen termékei vannak. Vagy egy CBA, Tesco sajátmárka simán ugyanazon a gyártósoron készül, mint egy neves márka terméke, ez köztudott. Nagyon sok esetben a receptúrán sem változtatnak, max mintázatban, alakban tér el mondjuk a CBA csoki a Tibitől, csak egy példát mondtam. És a "brand" nagyúr, egy nagy név óvakodik attól, hogy egy feleannyiba kerülő termékről azt gondolja a vásárló az üzletben válogatva, hogy az is van olyan minőségű, mint az övé. Sőt van olyan, hogy az olcsó és drága márka tulajdonosa ugyanaz. De a drága terméke piacát nem akarja rontani az olcsóbb javára.

Saját példa: hónapokig vettem anno a Norbi szénhidrátcsökkentett kenyerét. Mígnem egyszer meg találtam nézni a gyártót. Ekkor figyeltem fel rá, hogy aki Norbinak süti annak szintén van szénhidrátcsökkentett saját kenyere csak jóval kevesebbért. Szerinted melyiket vettem ezentúl? Ha csak kódot találok ez a dolog sosem jut a tudomásomra.

2016. nov. 29. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!