Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » WOW-osok! Nem zavar titeket,...

WOW-osok! Nem zavar titeket, hogy a WOW-ot gyártó cégnek több, mint 30. 000. 000. 000Ft haszna volt eddig a játék eladásából, csak azért mert vannak olyan emberek akik erre kiadnak pénzt?

Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 12:31
 1/10 anonim ***** válasza:
32%

Én nem vagyok wowos de most erre válaszolok

Hogy őkmennyit kerestek vele az az ő dolguk jó ötlet volt jó business számukra most ez miért zavarjon akárkit is?

Nem teljesen mindegy általában a sok irigykedőt szokta zavarni ha valakinek összejön valaki mert volt egy jó ötlete és azt hiszi hogy neki igy jobb lesz ha zavarja

2010. júl. 24. 12:34
 2/10 anonim ***** válasza:

Azt a céget Blizzardnak hívják te oktondi.

És most a világon a legdrágább értékű cégeként tartják számon.

2010. júl. 24. 12:39
 3/10 anonim ***** válasza:
téged nem zavar, hogy anyádnak van egy barom fia?
2010. júl. 24. 13:48
 4/10 A kérdező kommentje:
Engem csak az zavar, hogy van egy barom anyám, ma majdnek szétütöttem a pofáját.
2010. júl. 24. 14:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
nem naon érdekel, bár 1%-ot adhatnának belőle nekem is :P
2010. júl. 24. 14:18
 6/10 anonim ***** válasza:

"vannak olyan emberek akik erre kiadnak pénzt?"

lol

ez a normális...aki tört wowwal játszik az hülye...köze nincs az eredeti játékélményéhez, minőségéhez.

Aki nem fizet érte, az még nem is játszott vele igazából.

2010. júl. 24. 14:38
 7/10 A kérdező kommentje:
De nem sajnáljátok rá a pénzt? Neten láttam egy videót, hogy egy kiegészítő megjelenése miatt több százan várakoztak és 10000Ft-ba került az a sz*r...
2010. júl. 24. 14:47
 8/10 anonim ***** válasza:
90%
sok hülye megveszi.felesleges.-.-"
2010. júl. 24. 17:40
 9/10 anonim ***** válasza:
én még semilyen wow-on nem játszottam, de havidíjas játékkal nem is fogok. Inkább maradok a Call of Duty nál, azért elég volt 1x fizetni...
2010. júl. 24. 19:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Osztoma véleményed... Már nemazért de a WoW-ot megvetetik az emberrel boltban+ kiegészítőit is, aztán még havidíjat is fizettetnek vele... Ha csak az egyik lenne még el is nézném de ez... és a furcsa h csomó ember ki is adja erre a pénzt, pedig sztem nem nyújt igazából mást mint bármi más játék...
2010. júl. 26. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!