Lehet különbség két laktózmentes tejtermék között?
Figyelt kérdés
Mind a két féle pl. sajtra vagy túróra rá van írva, hogy 0,1 gramm alatt van a laktóz, az egyiktől mégis felpuffadok meg szélgörcseim lesznek, mint a laktózt tartalmazóktól, a másiktól meg semmi bajom.2016. nov. 26. 23:01
1/4 anonim válasza:
Elviekben nem. Én is valami hasonlót tapasztaltam nemrég, felis dobtam itt a gyakoriban,de érdemleges válasz senkitől nem érkezett.Bennem felmerült a csalás gondolata is akkor.
2/4 anonim válasza:
Engem emiatt hülyének néz a családom, hiszen nem lehet közöttük különbség. Én is tapasztalom ugyanezt néhány termékcsaládnál és durva hasmenéseim vannak.
3/4 anonim válasza:
tavaly vagy mikor jelent meg erről az indexen egy ételteszt, és kiderült, hogy talán egy vagy két olyan termék volt VALÓBAN laktózmentes azok közül, amelyekre rá volt írva, hogy az. úgyhogy nagyon is lehetséges, hogy az egyiktől lesznek tüneteid, a másiktól meg nem.
4/4 anonim válasza:
Ez a helyzet még mindig fennáll? És ha igen, akkor melyek azok, amelyeknél tapasztaltátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!