Mi a különbség a nem hidrogénezett kókuszolaj és az extra szűz kókuszolajjal között?
Figyelt kérdés
2016. aug. 10. 00:02
1/4 Vlagyimir Rosztov válasza:
a hidrogénnel a novenyi olajokat keményitik...akkor biztos a keménység
2/4 anonim válasza:
Tudományosan, szerkezetileg meg nem mondom, mi a különbség.
A szűz kókuszolaj nagyon drága és kókuszillatú, a normál, de nem hidrogénezett kókuszolaj pedig nem igazán rendelkezik illattal s az íze is visszafogott és elég jó ára van, persze vannak olcsóbb zsiradékok, de azok többnyire sokkal egészségtelenebbek, bár ebbe jobb, ha nem megyek bele.
3/4 lencsefőzelék válasza:
4/4 anonim válasza:
Az extra szuz kokuszolajat altalaban hidratalasra, borapolasra hasznaljak es tenyleg enyhen kokuszillatu. A nem hidrogenzettnek nincs illata es sutesre-fozesre hasznaljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!