Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi a különbség a nem hidrogéne...

Mi a különbség a nem hidrogénezett kókuszolaj és az extra szűz kókuszolajjal között?

Figyelt kérdés

2016. aug. 10. 00:02
 1/4 Vlagyimir Rosztov ***** válasza:
a hidrogénnel a novenyi olajokat keményitik...akkor biztos a keménység
2016. aug. 10. 00:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Tudományosan, szerkezetileg meg nem mondom, mi a különbség.

A szűz kókuszolaj nagyon drága és kókuszillatú, a normál, de nem hidrogénezett kókuszolaj pedig nem igazán rendelkezik illattal s az íze is visszafogott és elég jó ára van, persze vannak olcsóbb zsiradékok, de azok többnyire sokkal egészségtelenebbek, bár ebbe jobb, ha nem megyek bele.

2016. aug. 10. 00:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 lencsefőzelék ***** válasza:
2016. aug. 11. 01:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:
100%
Az extra szuz kokuszolajat altalaban hidratalasra, borapolasra hasznaljak es tenyleg enyhen kokuszillatu. A nem hidrogenzettnek nincs illata es sutesre-fozesre hasznaljak.
2016. aug. 12. 06:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!