Finom a Lidl-ös pulyka nuggets?
Figyelt kérdés
A másfél kilós nuggetsre gondolok, most lesz akciós. Aki vett már, megosztaná tapasztalatát? Nem "mű" nagyon?2016. nov. 23. 20:13
1/8 A kérdező kommentje:
Trisan a márkája.
2016. nov. 23. 20:14
2/8 anonim válasza:
Figyelj... Mi szoktunk venni belőle, de nem minden nap eszünk. Azt nem tudom, hogy neked mi számít mű ízűnek, de szerintem próbáld ki és döntsd el te! 😉
3/8 anonim válasza:
Én 1-2 havonta szoktam enni ilyen kajákat, amire te gondolsz olyat is ettem, elég jó az íze, de mindenkinek más az íz világa kinek mi jön be, a barátnőmnek nem nagyon jött be például, de ő sem azt mondta hogy "mű" íze van neki egyszerűen nem volt annyira ízletes szerinte.
4/8 A kérdező kommentje:
Összehasonlítva például más márkákkal. Csak egy viszonyítási alap, hogy ilyet vegyek-e vagy ne. Nálunk se lenne minden nap ez a menü. :)
2016. nov. 23. 20:40
5/8 anonim válasza:
Szerintem sokkal jobb az íze,mint pl:a Tescósnak (nem jut eszembe a márka),mondjuk számomra is a mirelit az mégiscsak mirelit,de a Trisan egy fokkal jobb.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2016. nov. 23. 21:45
7/8 anonim válasza:
Tényleg az a fontos, hogy mihez hasonlítod.
A Mc Donalt.....ban, van ugye az a kölök menű, amikor kapsz kb. 4 darab nuggets-et, és így tovább.
Az is egy hányadék már bocsánat, de a Lidl-is is.
Mindig azt nézd, hogy mekkora a hús tartalma.
Eskű nem tudom fejből, ezért tényleg csak TALÁLOMRA ÍROK VALAMIT.
pl. van ez a nuggets, ennek kb. 40% a hús tartalma. és most akciósan 1,5 kg 1000 Ft (nem tudom, így szokott lenni). Van egy egyszerű fasírt, ugyanott a Lidl-ben, aminek kb. 700 forint kg-ra, de annak 60-70% a hús tartalma.
Tényleg meg kell kóstolni, de ez a "nuggets" nagyon rossz. Lehet, hogy kezdetben jó volt, aztán vissza vettek belőle.
8/8 anonim válasza:
nekem jobban ízlik, mint a mekis, otthonra is szoktam venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!