Az igazi sushinak is olyan íze van, mint a Lidl-snek? Aki már kóstolta a Lidl-st, ugyan olyan az íze?
Első te minek szólsz hozzá kényszeresen minden olyan kérdéshez amire nem tudsz értelmes választ adni?
Ha ettél volna életedben frissen készült sushit akkor nem írnál olyan baromságot hogy a tartósítós x hetes silány olcsó halból és ritsbőp készült förmedvény hasonlíthat az igazira. Mert nem...
A sushira meg pont nem igaz hogy ahány ház annyi szokás. Azt raksz bele amit akarsz de az elkészítésének, főleg a rizsnek szigorú szabályai vannak és ha nem követed őket sem az íze sem az állaga nem lesz megfelelő.
Lásd konzerv bableves, főzelék stb.
Nem feltétlenül rossz, de nem olyan, mint amit frissen főztél.
Csináltam már "gazdaságos" szusit olcso halból, surimiböl, nem szusirizsböl, de az se olyan, mint a lidls.
A drága alapanyagbol készult pedig nyilván más kategória.
Én nagyon szeretem a sushit, de nagyon szepen kerlek ne vegyetek a lidliben!!
En most vettem elosszor, mert ahol vagyok nincs lehetoseg sushit enni, hatha.. de ha most ennek elosszor azt mondanam, hogy ezt utalom, soha tobbet.
Szoval nem, a lidlis sushi megkozelitoleg se hasonlit az igazihoz, sot kimondottan rossz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!