Miben különbözik a tojásos és tojás nélküli száraz tészta?
Figyelt kérdés
Íz? Főzés?
Azt észrevettem hogy a tojásos drágább.
De még miben térnek el?
2016. nov. 8. 19:07
1/3 anonim válasza:
Ha búza finomlisztből készül a tészta, akkor a tojás miatt nem fő szét, kevésbé lesz ragacsos. Ezért kell min. 4 tojásos tésztát venni. Durumbúzából szoktak tojás nélküli tésztát készíteni. Szerintem nem éri meg spórolni a tészta árán. 350-400 Ft/ fél kg alatt nem érdemes venni, hamar szétfőnek, nincs ízük. Mindkét félét érdemes jól megsózott, kissé olajos vízben főzni.
2/3 anonim válasza:
Tojás nélkülit vettem addig, míg kicsi volt a fiam, szerintem nincs olyan jó íze, mint a tojásosnak. Hacsak nincs különösebb okod rá, hogy ne egyél tojást, akkor szerintem a tojásos jobb ízre és állagra is.
3/3 anonim válasza:
Szerintem sok különbség nincs. Az íz is csak kicsivel tér el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!