Mit szeretnek a dunántúliak annyira a rántott húsban?
Semmi köze a Dunántúlhoz. Mindenhol az országban, ahol jártam, szeretik, sőt külföldön is megtalálható az étlapokon. (nyilván ott nem rántotthúst ettem )
Én dunántúli vagyok ugyan, de az anyukám családja karcagi, vagyis alföldi. Ott is rendszeresen készítenek rántotthúst sokféle húsból.
Aki jól csinálja, annak szaftos és puha még a csirkemell is.Sőt léteznek előkezelési megoldások is, vagyis lehet különféle pácokba tenni a húst, majd utána panírozni és rántani.Nagyon finom ízeket lehet kihozni, és a panírral is lehet variálni sokféleképpen.(sajt, szezám és más magvak,kukoricapehely.. stb )A másoknak unalmas rántotthúst is remekül fel lehet dobni.
Köszönöm, kérdező, adtál egy remek tippet a mai ebédhez!
Az egész család imádja, pedig nagyon messze lakunk Dunántúltól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!