Milyen fajta fagyasztott rántott sajtot szoktál venni?
Figyelt kérdés
Melyik márkájút szeretitek? Kérlek, ne azt írd, hogy magad bepanírozod és kisütöd, mert nem erre vagyok kiváncsi.
Köszönöm a válaszokat :)
2016. febr. 5. 11:38
1/8 anonim válasza:
Csak "vész" esetén eszünk ilyen előre elkészített dolgokat. Akkor azt vesszük amelyik éppen szimpatikus vagy akciós. Ízre ezek a kész termékek a közelében sincsenek annak ami frissen sül.
3/8 A kérdező kommentje:
A lányom albérletbe készül, és azt mondta jó lenne bespájzolni valamennyi rántott sajtot a fagyasztóba, mert nagyon szereti, de ő aztán nem fog vele bajlódni.
Alapvetően én sem szeretem ilyesmivel tömni a családot, pont ezért kértem tanácsot.
Bluedino - jól gondolom, hogy az Lidl-ös?
2016. febr. 5. 13:25
4/8 anonim válasza:
Igen, az Lidlben kapható. Belül lágy, nekem bejött. Az összehasonlítási alap a Tescós volt.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi, fogok venni, ha legközelebb Lidl-ben járok :)
2016. febr. 5. 21:06
6/8 anonim válasza:
Én egyszer vettem Auchanban saját márkásat, egész finom volt. Pedig nagyon ritkán eszek bármilyen készételt:)
7/8 A kérdező kommentje:
Neked is köszi :)
2016. febr. 8. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!