Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért van ez? (többi lent)

Miért van ez? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval lényegében igy 20 évesen elgondolkoztam azon hogy miért van az hogy rántott húst grillhúst vagy bármilyen olyan húst ami nincs ledarálva egyszerűen nem eszek meg nem megy le a torkomon rosszul leszek tőle. Viszont a darált húst (pl bolognai makaróniba , vagy fasirtként) simán megeszek minden probléma nélkül. Ez mitől lehet ?

2016. jún. 30. 19:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez pontosan olyan, mint hogy én a bal farpofámat jobb kézzel, a jobbot bal kézzel vakarom. Miért lehet ez? Ki érti? Rejtély....
2016. jún. 30. 19:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Jogos ! :D
2016. jún. 30. 19:11
 3/4 anonim ***** válasza:
rossz szokás
2016. jún. 30. 19:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
68%
Ha a rossz minőségű, és/vagy rosszul elkészített húst nem vagdosod nagyon kis falatokra, a rágás során összeállhat lenyelhetetlen gombóccá. Ha párszor volt ilyen élményed, érthető a viszolygásod.
2016. júl. 1. 04:51
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!