Léteznek cékla receptek? Eddig még csak nyersen és főve ( savanyúságnak ettem) ecetesen, van ötlet, hogy készíthetem még el?
Figyelt kérdés
Neten nézegettem, de néha olyan különleges hozzávalókat írnak, amit nem tudok beszerezni, vagy épp irreálisan drágának találom. Hagyományos magyaros fűszerezéssel még milyen céklaételeket lehet készíteni? Ehhez szeretnék ötleteket! :)2016. aug. 26. 21:29
11/13 anonim válasza:
Céklás zabfasírt: a zabot kicsit lepirítom, mint a rizst, só, bors, én őrölt koriandermagot szoktam még rakni bele, de más fűszerrel is lehet. Felöntöm 1,8x vízzel, kicsit rotyog. Kb feleannyi reszelt vagy aprított céklát keverek hozzá, hagyom kihűlni,formázom, sűtőben megsütöm.
13/13 anonim válasza:
Ha egy szem céklát megfőzöl puhára, és hozzákevered összetörve pépesre a krumplihoz, nagyon finom és szép színű krumlipüréd lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!