Hogyan kell megtisztítani / lehártyázni a velot?!
Figyelt kérdés
Múltkor eszembe jutott hogy meg akarom kóstolni a sertés agyvelot ( bármilyen gusztustalanul is hangzik ). Én bakonyi /gombás-tejfolos/ velopaprikast készítettem belole (saját recept) és mindenkinek nagyon ízlett. Vettem megint, de most inkább kirántani szeretném, azonban van egy kis problémám, mivel múltkor mikor lehártyáztam, szétesett apró kis darbkákra, mint a darált hús, úgy viszont lehetetlen kirántani. Képeken gyonyoru rántott velorózsákat láttam, amin úgy nézett ki, mint a karfiol vagy a brokkoli! Hogy kell csinálni, hogy egyben maradjon?! Nagyon sokat segítene, ha leírná valaki! Koszonom elore is!!!2016. aug. 24. 11:29
11/11 A kérdező kommentje:
Koszi! Ezt az oldalt még nem is ismertem és zok jó, mert nagyon részletes! :))
2016. szept. 2. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!