Az elektromos sütőnket elég régóta használjuk. Van-e valakinek 5-lete: Hogyan lehetne rendesen megtisztítani a ráégett barna-fekete zsír, föccsölésmaradéktól?
Figyelt kérdés
2014. okt. 19. 15:41
1/4 bumbi02 válasza:
1. Folyamatos tisztítással. (rögtön koszolódás után gyorsan kitakarítani, és nem lesz belőle évszázados kosz, de minimum heti 1x)
2. Hidegzsíroldóval lefújni, állni hagyni 10 percet, aztán neki esni szivaccsal. Ha ez se hozza le akkor...
3. Betenni a sütőbe egy tepsibe vizet, felmelegíteni a sütőt 130 fokra, és kb 1 órát gőzölni. Aztán kivenni a tepsit, lekapcsolni a sütőt, és azonnal hidegzsíroldóval bespriccelni, majd elhajolni onnan.
Tudom, azért hideg zsíroldó, mert hidegen kell alkalmazni, de az esetek többségében nekem forró felületen jobban működött, mint hidegen. Persze azonnal el kell hajolni, mivel forró felületen egy része el fog párologni, és nem túl jó érzés, és még csak nem is egészséges belélegezni.
2/4 anonim válasza:
Elég trehányság ha régóta rá van égve.
3/4 anonim válasza:
Hidegzsíroldó!De húzz gumikesztyűt,mert lemarja a bőröd!
4/4 anonim válasza:
DM-es sutőtisztító nekem bevált. Lehet, hogy többször át kell menni vele, de hatékonyabb mint a hideg zsiroldo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!