Mi a véleményetek az elektromos borotváról? Levágja rendesen az arcszőrzetet? Olyan kellene ami vág rendesen, és nem kell semmit se pótolni benne
Én kombinálom az elektromost és a pengést. Ha sietek vagy nem fontos annyira a tökéletes simaság akkor hipp-hopp elintézem a villanyossal. De úgy hetente pengést használok, azzal simább szokott lenni, de kissé nyúzza a bőrt is.
Kinézetre a villanyos is jól vág, inkább csak tapintással érezhető, hogy hagy egy kicsit.
Egy olcsóbb Philips körkésest használok, az vált be legjobban.
Én most kaptam szülinapomra egy körös elektromos borotvát, de sajnos nem vált be. Remington a márkája, de nem hiszem hogy magával a készülékkel van a gond, egyszerűen nagyon érzékeny hozzá a bőröm.kipirosodik, kipattogzik tőle és az államon le se szedi le teljesen. pajeszvágó viszont hasznos dolog rajta :)
Még van egy Wilkinson Quattro Titanium Body 2 in 1 nevű készülékem aminek az egyik fele elektromos, na azt nagyon szeretem, mert ha ellustálkodom a boroválkozást, a hosszú szőrt is rövidre vágja és ki se kezdi a bőrömet. Hibája hogy lemerül hamar és kicsi a feje, ergo lassabb.
köszi a válaszokat!
Egyelőre lemondtam a dologról, tehát újra és újra megveszem a kis hárompengés G. Mach 3 pengéket kb. 2 ezerért, az tuti simára lehozza az arcszőrzetet. Több, mint tíz éve ez bevált. A borostás hatás meg megvan, ha hagyom nőni vagy két napig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!