Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy kell a disznó nyelvel...

Hogy kell a disznó nyelvel megtisztítani a kocsonyához?

Figyelt kérdés
Valami egyszerű mód?

#főzés #malac #kocsonya #konyhai praktikák #disznónyelv #sertésnyelv #koca disznó #húselőkészítés
2015. dec. 30. 13:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Elöször hideg vízzel lemosod és utána a többi hússal együtt elkezded fözni. Amikor már puha - a beleszórt türöl lecsúszik - nagyon hideg vízbe teszed a nyelvet, és pár perc után le lehet húzni a fehér külsö réteget. Utána visszateheted a kocsonyába.
2015. dec. 30. 13:10
 2/4 anonim ***** válasza:
66%

Szóval egy kis pontosítás az 1-eshez:

Először felteszed a nyelvet vízben főzni addig, míg befehéredik a külső része. Akkor kiveszed, lehűtöd, és szépen azt a külső fehér réteget ha nem is lehúzni, de vékonyan le tudod szelni!!! Ez a tisztítás, ezek után már lehet sütni-főzni, ahogyan akarod!

Utána szépen felkockázhatod, vagy felszeletelheted a nyelvet és akkor már valóban a többi hússal együtt főzheted bele a kocsonyába!!!

2015. dec. 30. 14:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy 2-es írta!

Először külön vízben abálni, majd tisztítás után mehet a többihez.

2016. jan. 4. 13:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Kaptam telefonos segítséget azóta de én is így csináltam.
2016. jan. 4. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!