Nem baj ha a disznó húst meg a csirke húst egy tepsibe sütöm meg?
Figyelt kérdés
2014. nov. 2. 07:55
2/8 anonim válasza:
Bajnak nem baj, de a csirke hamarébb sül meg!
3/8 anonim válasza:
A csirkének kevesebb idő kell szóval nem fog megégni mire elkészül a disznó?
4/8 A kérdező kommentje:
ugy gondoltam hogy a disznó csülköt egy fél órát-órát elősütöm, és utána csirke
2014. nov. 2. 08:17
5/8 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy miért lenne baj, csak még nem hallottam és nem is csináltam így, és bele gondolván elég fura páros, de viszont nem akarok kétszer sütni...
2014. nov. 2. 08:18
6/8 anonim válasza:
Mi benne a fura? Ha megsül a csirke kiveszed, a disznót meg sütöd tovább!
7/8 anonim válasza:
Csülöknek sok idő kell, nem beszélve arról, hogy átveszik egymás ízét, esetleg a fűszerezésük is más, én két kisebb tepsiben sütném, ami elfér egymás mellett a sütőben, csirkének elég 1 óra.
8/8 anonim válasza:
Szerintem is fura párosítás. Mindamellett, hogy nem egyforma a fűszerezése, a csülök zsírja más ízű és azt átveszi a csirke. Én legalább is nem szoktam baromfit sertészsírban sütni, de ízlések és pofonok. Én is inkább két tepsit tennék be a sütőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!