Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Olyan házi szendvics krém ami...

Olyan házi szendvics krém ami nem romlik meg hűtés nélkül?

Figyelt kérdés
2016. jún. 18. 13:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%
lekvár
2016. jún. 18. 14:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
51%
Azt is hűtőbe kell rakni felbontás után :D
2016. jún. 18. 14:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
88%

Mennyi ideig akarod tartani hűtés nélkül attól függ.

Túrázni szeretnéd vinni? A padlizsánkrém bírja, de az is recept függő, van aki tesz bele tojást, van aki nem.

Az ajvar is jól bírja, mivel csak zöldségekből van. Húsos, tojásos alapúakat felejtsd el így nyáron.

2016. jún. 18. 14:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
29%

"Azt is hűtőbe kell rakni felbontás után :D"


Ugyan miért kellene, a normálisan megfözött lekvárnak esze ágában sincs megromlani, legfeljebb besürüsödik.

2016. jún. 18. 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
49%
Zsír.
2016. jún. 18. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 A kérdező kommentje:
Munkába szeretném magammal vinni. Legalább 2 órát ki kell bírnia. Bent már van hűtő.
2016. jún. 18. 15:01
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

2 órát minden kibír, ha nem közvetlen a napra teszed.


De egy mini textil hűtőtáska és egy jégakku csodákra képes.

2016. jún. 18. 15:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
70%
Jajj azt hittem napokig akarod tárolni. Néha úgy tele van a hócipőm az ilyen kérdezőktől, hogy meg kell kérdezni mit is akarnak. 2 órát szinte bármi kibír!
2016. jún. 18. 15:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
87%
Ja és ha nincs jégakkud, egy sima lefagyasztott palack vizet beteszel a szendvics mellé még az is sokat ér.
2016. jún. 18. 15:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
48%

2 órát tényleg bármi kibír, maximum a gombát s a nyers tojást nem tartanám úgy, de a legtöbb ételnek ez nem idő.


Mert ha hosszú időt nézünk, akkor tényleg csak jobb, nem avasodó zsiradékok, olajos magvak és egyes lekvárok jöhetnek szóba (ugyebár egy igazi szilvalekvár akármeddig elvan felbontva is). Vannak vegazsírok, vegapástétomok, amik kókuszzsírra és pirított olajos magvakra épülnek, na azok tuti bírják.

2016. jún. 18. 16:26
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!