Olyan házi szendvics krém ami nem romlik meg hűtés nélkül?
Mennyi ideig akarod tartani hűtés nélkül attól függ.
Túrázni szeretnéd vinni? A padlizsánkrém bírja, de az is recept függő, van aki tesz bele tojást, van aki nem.
Az ajvar is jól bírja, mivel csak zöldségekből van. Húsos, tojásos alapúakat felejtsd el így nyáron.
"Azt is hűtőbe kell rakni felbontás után :D"
Ugyan miért kellene, a normálisan megfözött lekvárnak esze ágában sincs megromlani, legfeljebb besürüsödik.
2 órát minden kibír, ha nem közvetlen a napra teszed.
De egy mini textil hűtőtáska és egy jégakku csodákra képes.
2 órát tényleg bármi kibír, maximum a gombát s a nyers tojást nem tartanám úgy, de a legtöbb ételnek ez nem idő.
Mert ha hosszú időt nézünk, akkor tényleg csak jobb, nem avasodó zsiradékok, olajos magvak és egyes lekvárok jöhetnek szóba (ugyebár egy igazi szilvalekvár akármeddig elvan felbontva is). Vannak vegazsírok, vegapástétomok, amik kókuszzsírra és pirított olajos magvakra épülnek, na azok tuti bírják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!