Szendvics "krém"?
Figyelt kérdés
Egy büfében ettem olyan bagettet, amiben volt fejessaláta, paradicsom, sonka, sajt és vaj, vajkrém vagy sajtkrém helyett valami nagyon finom krémmel volt megkenve.
Majonéz biztosan volt ebben a krémben, de vajon mivel lehetett összekeverve?
2016. febr. 6. 17:36
1/2 anonim válasza:
Nézz utana a remulád mártásnak, szerintem lehet, hoyg az - vagy valami speciális, amit ott használnak.
2/2 A kérdező kommentje:
Ez a remulád mártás sem lehet rossz, de túl sok minden van benne.
Ami a szendvicsben volt, egy egyszínű, fehér, krémes állagú, tartárhoz hasonló valami, de mégsem tartár. Nekem olyan volt, mintha pl. vaj és majonéz lett volna összekeverve, viszont nem volt "nehéz", annak ellenére, hogy nem hajszálvékonyan volt megkenve.
2016. febr. 6. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!