Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Húsvéti sonka 2 éhes embernek?

Húsvéti sonka 2 éhes embernek?

Figyelt kérdés
Ketten vagyunk lányok, anyukámmal. Vasárnap megyünk a nagymamámhoz, nála csülkös bableves lesz, más húsvéti nem. Így már csak a hétfőt kell megoldani, de nem lenne baj, ha keddre is jutna. A helyzet az, amiért a kérdést felteszem, hogy nem állok most túl jól és nekem kell vásárolni. Én böjtölök, tehát már több, mint 40 napja nem ettem húst, így nekem ez tényleg fontos. Ilyen kötözött vizes-tescos lapockát nem szeretnék venni. Tudtok tanácsot adni és kalkulálni nekem, hogy hol, milyen sonkát vegyek, mennyiért, hogy elég is legyen, finom is legyen, de 4 ezernél többet ne kelljen rá költenem.
2016. márc. 24. 19:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Pick márkaboltjában van minőségi sonka, a Kossuth téren Budapesten a Parlamentnél. De 3200 forint a sonka.
2016. márc. 25. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!