Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Panelban hol tároljam péntekig...

Panelban hol tároljam péntekig a sonkát?

Figyelt kérdés
Ma vettem a piacon házi csülköt és egy darab sonkát, ami félbe van vágva. Hűtőben nekem megpenészedik a sonkaféle, hűvös hely nincs, legfeljebb a szellőzős konyhaszekrénybe tudom tenni. Ott nem romlik meg 2 nap alatt?

#sonka tárolása
2016. márc. 23. 15:05
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Hasadba
2016. márc. 23. 15:41
 2/6 anonim ***** válasza:
40%
Tedd a fagyasztóba.
2016. márc. 23. 16:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Mélyhűtőbe? Az nem vezsi ki belőle a nedvességet?
2016. márc. 23. 16:54
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
Két nap alatt kizárt, hogy megpenészedne.
2016. márc. 23. 17:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem szólóval, két nap alatt kizárt, hogy megpenészesedjen, még panelben is. Teheted sima hűtőbe, vagy a hideg/szellős szekrénybe, egyikben sem lesz baja a megfőzésig.

Ha megfőzted, saját levében hagyd teljesen kihűlni, utána tedd felhasználásig, illetve amíg el nem fogy hűtőbe.

2016. márc. 23. 19:28
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

A csülköt egy papírba csomagolva a konyhai szekrénybe tettem, az jó füstölt, kibírja holnapig. A félbevágott sonkát nem mertem otthagyni, az végül hűtőbe ment.

2016. márc. 24. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!