Jövőhét péntekig van 4000 ft-om. Mit főzzek, hogy elég legyen?
krumpli 5kilo 500ft ebből
levéből köménymagos leves. kenyérleves-ha van száraz kenyered
krumplistészta, rakottkrumpli pár szál virslivel, paprikáskrumpli, nudli
káposztástászta, lekváros tészta
lecsó, paradicsommártás krumplival, fasírozottal, főzelékek-káposzta, p.káposzta, tök, spenót,
rakottzöldségek, rizs variálva, tésztás ételek
mid van otthon?
Bundáskenyér, tésztafélék, tojásos nokedli, valami egyszerű rántott leves, krumplileves, krumplis tészta, paprkiás krumpli (tudom marha sok krumpli, de hát ez az olcsó). Csinálj melegszendvicset, tojásrántotta, tükörtojás, párolt/sült csirkemell rizsel vagy törtkrumplival, milánói, bolognai. Fánk !!! Rakott krumpli, tepsiben sült krumpli baconnel (basszus, mennyi krumplit eszem egy héten...), palacsinta, tejberizs, tejbegríz. Ezek olcsó ételek.
vannak ezek a kínai tészták, olcsó 1 zacsival és egy evésre tök jól laktat.
Attól függ, hány emberre, és pl. vannak-e gyerekek.
Mert ha én egyedül vagyok, akkor egy pirítóson is elvagyok, de tényleg, sőt, két virsli egy szelet kennyérrel tök jó. De ha másnak is kell főzni...
Melyik kaja nem világos? :D
Amúgy meg válogasd meg azt is, hol és mit veszel, hasonlítsd össze az árakat, vegyél inkább tesco gazdaságosat vagy sajátmárkás terméket mint a 2x olyan drága kjaát.
Megkérdezhetem, hogy miért ilyen kevés pénz jut ilyen hosszú időre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!