Jövőhét péntekig hogyan fogyjak 2-3kg-ot?
ha nem eszel, de az nagyon-nagyon (NAGYON) veszélyes, úgyhogy nem ajánlom, akármibe is fogadtatok.
egyébként meg fuss, sportolj minden nap. és aznap valami könnyű ruha legyen rajtad, ne egy dögnehéz farmer.
dr steinberger méregtelenítő kúra. 5 napos,5 féle lé,minden nap másik, a levekhez csakis rozskenyér. plusszban semmi mást nem lehet csak vizet. kibírható,ez egy egészséges lébőjt kúra. én félévente megcsinálom,kimossa a méreganyagokat,és fogysz is vele. arra figyelj,h 1. nap sokat mész wc-re. nem hajt meg,de kitisztít,úgyhogy otthon legyél ha lehet. én 6kg-ot fogyok átlag vele az 5 nap alatt. ha tartod,fél-1kg minusz/nap tuti
nem olcsó,de hasznos.
Én 5-6 napja fogyózok. Reggelire 1 db zsemle vékonyan margarinnal megkenve, bőven zöldségfélék (retek, paradicsom stb. ami van) Délben ugyanazt eszem mint a párom csak "gyerek adagot". Nincs humorom külön főzni magamra és rá. Du. ha nagyon éhes vagyok eszem 1 narancsot mondjuk, este meg sajtot, felvágottat sok zöldséggel, kenyérféle nélkül.
Már fogytam 2 kg-ot.
Meg most vettem ezt a Slimmm kenyeret. Vacsira 1 szeletet megeszek parízerrel és savanyúsággal. Nagy bögre teát édesítővel. Nem mondom hogy ez jó fogyókúra, de én úgy döntöttem hogy azt eszem amit amúgy is, csak kevesebbet, tehát: - csak akkor eszem ha már éhes vagyok és
- csak annyit hogy már nem vagyok éhes.
Szerintem azért nem annyira rossz így. Éhezni sem szabad, ájuldozol stb. Heti 1 kg-ot szeretnék leadni. Max 3 kg / 2 hét. Szóval másfél kiló a max hetente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!