Éhes vagyok valami kis édesre mit efyek?
Nem tudom, milyen fajtát akarsz... Az én előző édességemet hagyom, mert az nyers tojásfehérjét tartalmaz, amivel még én sem értek egészen egyet, bár nem félek tőle.
Nyers bonbon? Ha van megfelelő darálód, akkor könnyű csinálni. Mazsola és dió kb. fele-fele arányban, kakaó is mehet bele, de anélkül is finom. Rengetegszer enném, ha nem ketogéneznék :D Nekem nagyon bejön, a dió egy része helyett mehet mák is.
hamis somlói?
vanília pudingot és csoki pudingot főzöl,majd ha hűl kevés vajjal habosra kevered. (külön -külön)
egy tálban holland kakaóport,cukrot és tejet simára keversz,majd melegíted. kicsi rumot is lehet hozzá tenni.
ebbe a szószba mártogatsz babapiskótát
rétegezés:
-babapiskóta
-vanílakrém
-csokikrém
-babapiskóta stb..
a tetejére tejszínhabot és a megmaradt csokiszószt tedd :) sztem nagyon finom és végtelenül egyszerű
szia! :)
én a tejbegrízre szavazok. de persze lehet tejerizset. zabkását is csinálni. gyümölcssaláta esetleg. vagy bögrés sütik? általába szar receptek vannak de ha rákeresel youtubeon Gemma Stafford mug cake-jeire. akkor a leírásban ottlesznek a hozzávalók. mindegyik isteni amiket eddig próbáltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!