Édesre érzékeny az összes kisőrlőm, de a fogorvosom (magán) nem talált rajta elváltozást. Mitől lehet?
Fognyaki érzékenység, esetleg.
Próbálj valamilyen érzékeny fogakra való fogkrémet használni rendszeresen. Nekem is érzékenyek voltak, hidegre, melegre, édesre, aztán a fogorvosom javasolta ezeket a fogkrémeket, amik direkt fognyaki érzékenységre vannak, több márkában is megtalálható, általában sensitive megjelöléssel vannak. 1 éve ilyeneket használok és nálam ez a gond megoldódott.
Ahogy az előttem lévő is írta elég valószínű hogy fognyaki érzékenységed van. Nekem is volt nekem a magán dokim az elmex gélt ajánlotta heti 1x kell használni, érdemes este használni.
Meg vegyél sensodyne rapid fogkrémet az nagyon jó még érzékenységre, nekem legalábbis ez használt. Még azt lehet hogy fogászaton beszokták kenni a fogat ilyen lakkal de az csak pár hónapig véd, szerintem előbb próbáld ki a fogkrémet.:)
(Fogászati asszisztens tanuló)
Elmex gélt használok. Viszont a fogorvosom precizitásában kételkedni kezdtem. Felfedeztem ugyanis egy csini kis üreget az alsó szemfogam külső felén, ennek ellenére ő azt mondta, kész az összes fog, nincs több tömnivaló... Megyek jövőhéten koronáztatni egy gyökérkezeltet, azért fel fogom hívni rá a figyelmét...
Évekig RETTEGTEM a fogorvostól, nem is jártam, szét is mentek a fogaim... Nála meg tudtam nyugodni azok után, hogy két húzást és egy gyökérkezelést minden kellemetlenség nélkül megcsinált nekem, de ez nagyon bosszant. Elvileg ő a doki, nehezen szólok ilyen, szerintem elég látványos dologról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!