Mikortòl romlott a marhahús?
Figyelt kérdés
Pàr napja vettem tàlcàs daràlthùs(marhàbòl). Amikor megvettem akkor ilyen intenzìv vörös szìne volt. Beraktam a hűtőbe mert mèg aznap megakartam csinàlni. Elfelejtettem megcsinàlni ezèrt mèg 1 napot àllt a hűtőben majd màsnap beraktam a fagyasztòba de akkor màr nem ugyanoluan szìne volt. Sokkal sötètebb lett. Megromolhatott vagy ez normàlis?2016. márc. 12. 14:18
1/6 anonim válasza:
A tálcán rajta kell, hogy legyen mármint a címkén, hogy mettől meddig fogyasztható, használható fel .
2/6 anonim válasza:
A megfelelöen érett marhahús sötétbarnás színü és nem piros.
Ha a szaga normális (ha fóliás csomagolás, akkor leöblítés után 5 perccel szagold csak meg), nem ragacsos tapintású (ha nedvesnek érzödik, az rendben van), akkor nincs semmi baja.
3/6 anonim válasza:
Azt nem írtad, hogy már eleve leakciózva vetted (20-30-40-50%) avagy sem ..?
/Előző vagyok/
4/6 A kérdező kommentje:
Nem volt akciòzva meg semmi. Hiàba van feltűntetve hogy meddig fogyaszthatò. Azòta màr règ fagyasztòba raktam
2016. márc. 12. 14:33
5/6 anonim válasza:
Mi is a fagyasztóba rakjuk mindig, nem oszt nem szoroz ha szav időn belül van felhasználva illetve elfogyasztva . A lényeg, hogy zöld ne legyen és büdi se .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!