Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Romlott mar a csirkemell?

Romlott mar a csirkemell?

Figyelt kérdés
2 napig állt a hűtőben , most amikor kiszedtem a zacskóbol akkor egy kicsit büdös volt , de amikor megmostAm a húst akkor mar nem éreztem a szagot ....
2016. márc. 11. 11:46
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Ha elötte friss volt,akkor semmi baja, ha már a lejárat határán volt, akkor meggondolnám.
2016. márc. 11. 11:52
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
2 nap alatt nem romolhat meg. A boltokban a húspult alatt több napot szokott állni.
2016. márc. 11. 11:53
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Zacskóban tárolva igenis megromolhat. Igaz, hogy a pultban is áll annyit, de nem zacskóban. A speciális csomagolás, az más. Én nem főzném meg, ha már büdös volt. De ha megakarod, akkor mosd át ecetes vízben, jó alaposan főzd meg, és nagy hőfok is érje. 80 fok fölött, mert a szalmonella baci csak nagy hő kezelésre pusztul el.
2016. márc. 11. 11:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyszer vettem mar romlott csirkét , es hiába 10szer atmostam akkor is büdös volt es kidobtam . De ez mosás után mar nem volt büdös .... Dobjam ki akkor ?!
2016. márc. 11. 12:10
 5/8 anonim ***** válasza:
51%
Zacskóban nem hagyunk hùst ha hűtőbe rakjuk!!! Igen, bőven megromolhat zacsiban. Anèlkül elàll jò pàr napig.
2016. márc. 11. 12:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

En ettem mar romlotatt hat nem egy jo erzes

Ha mosas utan elmulik a szaga akkor meg jo nem lesz bajod

Ha megmarad volna a szag de fozes kozbe elmegy az mar necesebb de meg az is fogyaszthato

2016. márc. 11. 13:13
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
A vér és a szövet bomlik , mérgez ezért szagos , a te és a család egészsége a tét . Ennyit megér pár ezer ft ? Felelőtlen vagy akkor .
2016. márc. 11. 15:10
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak állott szaga lehetett. Ha megmosva nem éreztés semmit, rendesen megfőzve, átsütve semmi baja nem lesz lesz a készételnek, és nektek sem.
2016. márc. 11. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!