Mitől lehet, hogy az egyik csirkemell (hipermarketben) normál hús színű, a másik meg olyan feltűnően sárgás színű a húspultban?
Figyelt kérdés
Ma vettem, és raktak mindegyikből, kérdeztem is, és azt mondta az eladó, hogy az egyik beszállítójuk ilyet hoz - de jó az is, nem rossz.2015. nov. 20. 23:09
1/6 anonim válasza:
Karoint etettek vele, hogy úgy nézzen ki mint a tanyasi csirke.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!! -Na most, ugye,az a kérdés, hogy tanyasiak-e, vagy csak teszik magukat? Az a karoin (gondolom) ártalmatlan.... különben olyat teszek!!!
2015. nov. 21. 00:01
4/6 Andizsuzsi válasza:
Karotin.
Tudod, amitől a répa is sárga.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi!!! - Ja, arról már hallottam - de az 1 -es válaszoló karoint írt (vagy csak így sikerült neki). aztán , én meg úgy vagyok, hogy ha valaki azt mondja : karoin - én azt is elhiszem, hogy van (mert még azon kívül is annyi minden van, amiről én nem hallottam - pedig nem is vagyok tanyasi (kakas). Ha nem is karo(t)innal, de azért szoktam "festeni magam" - ez már csak így van faluhelyen (is).
2015. nov. 21. 21:47
6/6 anonim válasza:
Ha nincs ráírva, hogy tanyasi, akkor nem az. Ebben biztos lehetsz.
Ha rá van írva, akkor meg reménykedj, hogy valóban az :)
Inkább piacon vegyél tanyasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!