Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Romlott a hús vagy csak...

Romlott a hús vagy csak kezelik valamivel?

Figyelt kérdés
Ma vásároltam az aldiban 2 csomag tarját ami szeletekben volt, és egy levescsomagot amiben tarja és oldalas szeletek voltak. Mikor kibontottam egyáltalán nem volt illatuk, vér is volt rajta(elvileg ilyenkor friss) és a csomagolás alapján még mindhárom doboz 6-7 napig lenne jó. Viszont mikor szétszedtem a húsokat azokon a részeken ahol egymásra voltak téve furcsa színük volt... romlott lehetett vagy csak kezelik ezeket a dobozos húsokat valamivel? A válaszokat előre is köszönöm!

#Lidl #tarja #hús #karaj #csomagolt hús
2015. szept. 11. 19:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Lidl vagy Aldi ? Amúgy védőgázzal vannak kezelve, ami teljesen ártalmatlan, az elszíneződést pedig a mesterséges fény is okozhatja. (hentestől hallottam )

Szerintem semmi baja sincs a csomagolt húsoknak.

2015. szept. 11. 19:29
 2/3 A kérdező kommentje:
most vettem észre,hogy rosszul írtam. a Lidl-ben vettem a húst :) köszi a válaszod.
2015. szept. 11. 19:58
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen területen dolgozok én is, és teljesen normális, hogy két egymásra helyezett hússzelet esetében elszíneződés van ott, ahol összeér (oxidáció). Ha szétszeded, kis idő múlva visszanyeri eredeti színét. Szóval ne aggódj, nem romlott! :-)
2015. szept. 16. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!