Szerintetek kiránthatom vagy megromlott a hús?
Kivettem a fagyasztott disznóhúst olvasztani,de a reggeli sietségben kint is felejtettem,így majdnem egy napot állt a vízben a konyhában (a lakásban 18 fok volt).
Nem tudom,hogy még felhasználhatom e vagy már inkább ne? Büdösnek nem büdös,de mégiscsak félek.
Ennyi idő alatt megromolhatott és inkább ne kockáztassam? Egyébként rántott húst szeretnék belőle csinálni.
Ha sós volt a víz akkor nincs gond.
Ha nem, akkor szerintem ne rántva csináld, hanem pácold be és süsd ki.
Reggel vettem ki,akkor még fagyott volt,de nem sós vízbe tettem hanem sima vízbe.
Köszönöm a válaszokat.
Sajnos sütni most nem tudok most.
Rántott vagy esetleg főtt húst tudnék csinálni belőle. Ha megcsinálom akkor van jelentősége,hogy melyik a 'biztonságosabb'?
semmi baja nem lett egy nap alatt.
ne félj, ha baja lenne, azt éreznéd.
jelezné a szagával, ebben biztos lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!