Ha szobahőmérsékleten olvasztottam ki a húst, az már megromlott?
"olvastam a neten"
megtennéd, hogy belinkeled? kíváncsi vagyok...:)
Nem lesz semmi baja. A cikk hülyeség, mert ha el is kezdenek a bacik "szaporodni" a felszínén, akkor is megfőzöd/megsütöd és akkor azok megdöglenek.
(A net is tele van ám agymosó marhaságokkal.)
ez az egész cikk tele van butaságokkal, és a "felragasztható thermométer" azt is elárulja, hogy valaki csak átvett egy külföldi cikket, lefordította, átalakított, és kihányta a netre. Annyi baktérium nem szaporodik el pár óra olvasztás alatt, amitől a hús megromlana, és a meglevőket hőkezeléssel úgyis elpusztítod, nem nyersen eszitek a lapockát.
És természetesen sem húst, sem más romlandó ételt, sem frissen főtt kaját sem kell 2 órával később kidobni, ha nem voltak hűtőben, aki ezt leírta, az nem volt eszénél.
Egyetértek az előttem szólókkal, a húsnak kutya baja sincs, teljes nyugalommal felhasználhatod.
Most lehet éppen szép szeletekre vágni, amikor még egy kicsit fagyos.
Eszedbe ne jusson kidobni egy teljesen tökéletes minőségű húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!