Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ha szobahőmérsékleten olvaszto...

Ha szobahőmérsékleten olvasztottam ki a húst, az már megromlott?

Figyelt kérdés
10kor vettem ki a fagyasztóból, még a belseje jeges, de kívül már megromlott akkor? Kezdő vagyok, nem tudtam, h hűtőben kell kiolvasztani:( Még jó hideg az egész hús, és különösebben nem érzem a szagán h baja lenne. Lapockáról van szó. Most dobhatom ki?:((
2014. aug. 31. 16:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nincs. Elkezdheted felvágni.
2014. aug. 31. 16:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan mar. Semmi baja. En a pulton, vizben olvasztott ki, ha sietek. Tedd bele vízbe, ugy gyorsabban olvad.m
2014. aug. 31. 16:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
ki mondta, hogy hűtőben KELL kiolvasztani? semmi baja nincs a húsnak, és nyugodtan olvaszthatod a konyhapulton máskor is.
2014. aug. 31. 16:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 A kérdező kommentje:
olvastam a neten:) de köszi szépen a válaszokat, megnyugodtam, h nem kell kidobnom fél kg húst:)
2014. aug. 31. 16:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"olvastam a neten"

megtennéd, hogy belinkeled? kíváncsi vagyok...:)

2014. aug. 31. 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 A kérdező kommentje:
2014. aug. 31. 16:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz semmi baja. A cikk hülyeség, mert ha el is kezdenek a bacik "szaporodni" a felszínén, akkor is megfőzöd/megsütöd és akkor azok megdöglenek.

(A net is tele van ám agymosó marhaságokkal.)

2014. aug. 31. 17:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

ez az egész cikk tele van butaságokkal, és a "felragasztható thermométer" azt is elárulja, hogy valaki csak átvett egy külföldi cikket, lefordította, átalakított, és kihányta a netre. Annyi baktérium nem szaporodik el pár óra olvasztás alatt, amitől a hús megromlana, és a meglevőket hőkezeléssel úgyis elpusztítod, nem nyersen eszitek a lapockát.

És természetesen sem húst, sem más romlandó ételt, sem frissen főtt kaját sem kell 2 órával később kidobni, ha nem voltak hűtőben, aki ezt leírta, az nem volt eszénél.

2014. aug. 31. 17:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem szólókkal, a húsnak kutya baja sincs, teljes nyugalommal felhasználhatod.

Most lehet éppen szép szeletekre vágni, amikor még egy kicsit fagyos.

Eszedbe ne jusson kidobni egy teljesen tökéletes minőségű húst.

2014. aug. 31. 17:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat :))
2014. aug. 31. 17:26

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!