Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ha szobahőmérsékleten olvaszto...

Ha szobahőmérsékleten olvasztottam ki a húst, az már megromlott?

Figyelt kérdés
10kor vettem ki a fagyasztóból, még a belseje jeges, de kívül már megromlott akkor? Kezdő vagyok, nem tudtam, h hűtőben kell kiolvasztani:( Még jó hideg az egész hús, és különösebben nem érzem a szagán h baja lenne. Lapockáról van szó. Most dobhatom ki?:((
2014. aug. 31. 16:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nincs. Elkezdheted felvágni.
2014. aug. 31. 16:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan mar. Semmi baja. En a pulton, vizben olvasztott ki, ha sietek. Tedd bele vízbe, ugy gyorsabban olvad.m
2014. aug. 31. 16:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
ki mondta, hogy hűtőben KELL kiolvasztani? semmi baja nincs a húsnak, és nyugodtan olvaszthatod a konyhapulton máskor is.
2014. aug. 31. 16:44
 4/10 A kérdező kommentje:
olvastam a neten:) de köszi szépen a válaszokat, megnyugodtam, h nem kell kidobnom fél kg húst:)
2014. aug. 31. 16:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"olvastam a neten"

megtennéd, hogy belinkeled? kíváncsi vagyok...:)

2014. aug. 31. 16:52
 6/10 A kérdező kommentje:
2014. aug. 31. 16:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz semmi baja. A cikk hülyeség, mert ha el is kezdenek a bacik "szaporodni" a felszínén, akkor is megfőzöd/megsütöd és akkor azok megdöglenek.

(A net is tele van ám agymosó marhaságokkal.)

2014. aug. 31. 17:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

ez az egész cikk tele van butaságokkal, és a "felragasztható thermométer" azt is elárulja, hogy valaki csak átvett egy külföldi cikket, lefordította, átalakított, és kihányta a netre. Annyi baktérium nem szaporodik el pár óra olvasztás alatt, amitől a hús megromlana, és a meglevőket hőkezeléssel úgyis elpusztítod, nem nyersen eszitek a lapockát.

És természetesen sem húst, sem más romlandó ételt, sem frissen főtt kaját sem kell 2 órával később kidobni, ha nem voltak hűtőben, aki ezt leírta, az nem volt eszénél.

2014. aug. 31. 17:14
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem szólókkal, a húsnak kutya baja sincs, teljes nyugalommal felhasználhatod.

Most lehet éppen szép szeletekre vágni, amikor még egy kicsit fagyos.

Eszedbe ne jusson kidobni egy teljesen tökéletes minőségű húst.

2014. aug. 31. 17:22
 10/10 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat :))
2014. aug. 31. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!