Honnan tudhatom, ha a majonéz megromlott?
Figyelt kérdés
Van friss majonézem, csak nem túl sok, enyhén sós íze van, és a végén kicsit savanykás. Van egy másik, ami kevésbé friss, és savanykásabb az íze, de állagra és illatra rendben van. Biztonságos még elfogyasztani a régebbit?2015. ápr. 4. 23:38
1/2 anonim válasza:
Ha kicsit buborékos, pezseg mintha szénsavas lenne akkor megromlott, de amúgy ha megszed egy jo gyomorrontást kockáztatsz. Dobd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!