Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Megromlott a sertes hus?

Én megmondom a tutit kérdése:

Megromlott a sertes hus?

Figyelt kérdés

Tegnap delutan vettem 3kg.lapockat.mivel ma lessz nalunk egy par ferfi es gondoltam keszitek porkoltet.Csakhogy a hutoszekreny elromlott ezert estere kitettem a folyosora mert ott eleg hideg van.erre fura szaga van.nemtudom mit csiinaljak ez volt az osszes penzem

elnezest az irasert telorol csak igy tudok :-( :'(

2014. nov. 4. 07:03
 1/6 anonim ***** válasza:
ennyi idő alatt nem kellene megromlania
2014. nov. 4. 07:12
 2/6 A kérdező kommentje:
De furi szaga van.atmost hideg vizben is sajnos nem merem megfoznni gyerekek is vannak
2014. nov. 4. 07:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Vagy nincs baja, csak bekepzeled, vagy eleve romlott volt a hús.

Ugyanis ilyenkor a folyosó olyan, mit a hütöszekrény, ettöl nem romolhatna meg.

Mosd meg alaposan,aztasd le fél órára egyhén ecetes vízben (1 l víz, 1 ek ecetsav), utána felhasználhatod.

Mivel pörköltet akarsz belöle, az meg igen alaposan át ven fözve, nem lesz semmi bajotok töle.

(de szerintem eleve csak beképzeled magadnak a szagot)

2014. nov. 4. 07:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is csak érzékzavarod van, mert a tudatallatidban ott mocorog, hogy nem jó a hűtő és baja lehetett.

valóban 4-5 fok van éjszaka kint,nem romolhatott meg ennyi idő alatt.

Ahogy már ajánlották kezeld le, és főzd meg alaposan.

Nem lesz semmi baj, ne aggódj, mert elrontod az egész napodat.

Hatósági állatorvostól is hallottam már az ecetes öblítéses húsmentésről és eleink is használták, amikor még nem volt hűtő a háztartásokban.

2014. nov. 4. 08:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Na hogy döntöttél, már főnie kellene annak jó adag pöröltnek.
2014. nov. 4. 09:54
 6/6 A kérdező kommentje:
mar kesz es semmi baja.ecetes verziot csi.naltam es minden ok.koszonom a segitseget:-)
2014. nov. 4. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!