Pácolt csirkemell 4 és fél órán át a konyhaasztalon maradt, előtte a hűtőben volt. Szerintetek megromlott vagy lett valami baja?
Figyelt kérdés
2014. máj. 28. 15:01
1/4 anonim válasza:
Még nem lehet baja ,ha csak nem volt a konyhában 30C.
2/4 anonim válasza:
Ha nem büdös, nincs elszíneződve, stb., akkor szerintem semmi baja. Süsd át rendesen és nem lesz gond.
3/4 anonim válasza:
A pác gátolja a gyors romlást (sokszor több napig is pácolunk, igaz hűtőben) .Elvileg nem lehet semmi baja, remélem azóta már meg is sütötted.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, akkor megeszem :)
2014. máj. 28. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!