Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyek azok az ételek amelyeke...

Melyek azok az ételek amelyeket NEM szeretsz?

Figyelt kérdés

2015. dec. 13. 19:25
1 2
 1/19 anonim válasza:
77%
én a mákot és a diót nem anyira szeretem
2015. dec. 13. 19:28
 2/19 anonim ***** válasza:
58%
Káposzta, mexikói zöldségkeverék, fagyasztott répa, szilva, meggy, mazsola
2015. dec. 13. 19:36
 3/19 anonim ***** válasza:
72%

Fúú, hát válogatós vagyok, most mégis arra jutottam, hogy szinte bármit megeszek, csak legyen gusztusos, és lehetőleg ne éljen.

Viszont a zsíros, hájas húsokat nem szeretem, és az émelygős dolgokat sem.

2015. dec. 13. 19:45
 4/19 zgyzgy ***** válasza:
58%
Műkaja.
2015. dec. 13. 20:17
 5/19 anonim ***** válasza:
58%
Mazsola, zöldbab, a legtöbb fajta vadas (ettem már jót, de nagyon ritkán), napon szárított paradicsom, halikra, olivabogyó, paradicsomleves... Van pár, viszont sok olyat is megeszek és szeretek, amit sokan nem szeretnek.
2015. dec. 13. 20:22
 6/19 anonim ***** válasza:
70%
Zsíros, rágós mócsingos ételeket, porcogót, kaprot, bőrt, disznósajtot, kocsonyát...
2015. dec. 13. 21:40
 7/19 anonim ***** válasza:
37%
Csirkemell filé.Fujj.Semmire nem jó.
2015. dec. 13. 23:27
 8/19 anonim ***** válasza:
19%

Alapanyagokat tudok mondani.

Avokádó, articsóka, gesztenye (csak sütve, sehogy máshogy nem), lenmagliszt (létezik étel, amibe elmegy, de alapvetően borzalmas), ipari hulladékok, állat, ami még él, a legtöbb idared alma, füge... A sovány húsokat sem szeretem, de ha házi és jól van elkészítve, remek fűszerezéssel és sok zsírral, akkor még valahogy elmegy, ha minimum bőrös csirkecomb szinten van. Ami ennél is soványabb, azon már semmi nem segít, azt hiszem. Zellerszár (a zellergumót is kerültem sokáig, de most már tudom, hogyan tudok igen finomat főzni belőle. amúgyis változik az ízlésem, gyerekként a marcipánt és a banánt sem szerettem).

A legtöbb növényért odavagyok :)

Egypár ételcsoportot pedig nem szoktam fogyasztani, mert nem fér az életmódomba és ha nem is rossz az ízük, semmi szükségem rájuk s nekem ugyan nem hiányoznak. Szénhidrátbombákat ritkán eszem vagy pici mennyiségben.

S van, amit sosem kóstoltam, pl. a pacal, de nem is igazán érdekel.

Az elkészítési módokra pedig elég igényes vagyok, már gyerekkoromban is ez volt. A menzát eléggé utáltam, anyám főztjét pedig eléggé szerettem :D Az oviban még jó volt a menza, boldogan ettem a tökfőzeléket, amit senki más... Nem értettem, mivel a tökfőzelék finom.

2015. dec. 13. 23:35
 9/19 Ivettke88 ***** válasza:
58%
A húsokkal állok hadilábon, nem szeretem a vadételeket, illetve a zsíros, inas, mócsingos húsokat. Ezeket meg sem eszem. Volt olyan időszakom is, hogy semmilyen húst nem bírtam megenni, annyira taszított, de szerencsére hamar elmúlt. Amit sokan sütibe sütnek, az a citrom héja, azt sem szeretem, meg a keserű ízeket így összességében, egyáltalán nem ízlik, nem tartom ételbe valónak. Viszont utóbbit adott esetben megeszem, a húst semmi esetben sem. Minden más ételt szeretek és megeszek.
2015. dec. 14. 08:05
 10/19 Ivettke88 ***** válasza:
46%
A "semmi esetben sem"-et a jelen helyzetemre értettem, és nem más, lehetségesen előálló helyzetekre, mint az éhezés. Például voltam úgy vendégségben, hogy báránypörkölttel vártak minket, és nem volt más, mégsem ettem a húsból, nem is szedtem belőle, illemből ettem egy kis szaftot kenyérrel, de azt is nehezen tudtam megenni. Más esetben meg ha vendégségben beleharaptam egy sütibe, és megéreztem benne a citrom héját, akkor megettem az adott darabot annak ellenére, hogy nem ízlett, persze ha tudtam volna, hogy úgy készült, akkor nem kérek. Egy húsnál meg ha közben derülne ki, hogy olyan állatból van vagy valami, akkor az undor is elkapna, az biztos, és képtelen lennék megenni.
2015. dec. 14. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!