Te melyik kaját utálod? Én a sóskát, meg a zöldbabot nagyon!
Én is nagyon utáltam a sóskát és a zöldbabot is, amíg nem ettem megfelelően elkészítve, csak főzelékben és hasonló módon...
de pl. egy sóskás vagy spenótos, ricottás cannellonit imádok, ahogy egy tejszínes-laskagombás rakott zöldbabot is.
Amit én utálok, elsősorban a rossz alapanyagokból elkészített ételek, pl. zúzapörkölt és hasonlók, tehát a nyesedék/hulladékételek. Valamint amit ízre nem szeretek, az pl. a tökfőzelék, borsófőzelék - de egy tökkrémlevessel vagy más ételben a borsóval nincs bajom.
Nem szeretem a krumplis, mákos, diós, grízes, túrós stb. tésztákat sem egyáltalán, a császármorzsát sem, és a lekváros, szilvás, egyéb buktákat, barátfülét. Palacsintából utálom a lekvárosat, kakaósat, de pl. a túrósat szeretem :)
A tejberizst sem szeretem, a rizskoch-ot sem, de a tejbegrízt igen :)
Utálom a rántott zöldségeket, számomra sokkal finomabbak panír nélkül, egyszerűen párolva, grillezve vagy fűszeresen megsütve.
Nem szeretem a túl zsíros ételeket sem.
5., lehet, hogy tényleg jó dolgom van - jól keresek, jó szakmában dolgozom, ki is érdemeltem - de ettől még gyerekkoromban is utáltam a zsíros ételeket, a rántott dolgokat és a felsorolt, ehetetlen tésztákat.
Éhezve te is megennéd a saját sz..arodat is, de gondolom azért ebből kiindulva még nem ez kerül az asztalodra esténként. Vagy tévednék? :)
Szalontüdő... körömpörkölt... ilyenek.
pl kocsonya, ha ilyen csupa bőrös cucc van benne.
De pl ha sütve van a bőr, mondjuk csülkön, jó ropogósra, nem ilyen puha gumisra, akkor úgy szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!