Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Te melyik kaját utálod? Én a...

Te melyik kaját utálod? Én a sóskát, meg a zöldbabot nagyon!

Figyelt kérdés
És te?
2014. szept. 14. 17:02
1 2
 1/19 anonim válasza:
100%
Spenót, Paradicsomos káposzta, Sóska, ezek nem állnak olyan közel a szívemhez.. Többi szinte minden jöhet!
2014. szept. 14. 17:03
 2/19 anonim ***** válasza:
62%

Én is nagyon utáltam a sóskát és a zöldbabot is, amíg nem ettem megfelelően elkészítve, csak főzelékben és hasonló módon...

de pl. egy sóskás vagy spenótos, ricottás cannellonit imádok, ahogy egy tejszínes-laskagombás rakott zöldbabot is.

Amit én utálok, elsősorban a rossz alapanyagokból elkészített ételek, pl. zúzapörkölt és hasonlók, tehát a nyesedék/hulladékételek. Valamint amit ízre nem szeretek, az pl. a tökfőzelék, borsófőzelék - de egy tökkrémlevessel vagy más ételben a borsóval nincs bajom.

Nem szeretem a krumplis, mákos, diós, grízes, túrós stb. tésztákat sem egyáltalán, a császármorzsát sem, és a lekváros, szilvás, egyéb buktákat, barátfülét. Palacsintából utálom a lekvárosat, kakaósat, de pl. a túrósat szeretem :)

A tejberizst sem szeretem, a rizskoch-ot sem, de a tejbegrízt igen :)

Utálom a rántott zöldségeket, számomra sokkal finomabbak panír nélkül, egyszerűen párolva, grillezve vagy fűszeresen megsütve.

Nem szeretem a túl zsíros ételeket sem.

2014. szept. 14. 17:08
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Sóska, paradicsomos káposzta, finom főzelék, paradicsomos húsgombóc, minden darált húsos étel (kivéve fasírt), bensőségek (kivéve máj), pörköltök, lebbencs leves, töltött káposzta. Hirtelen ennyi, de biztos akadna még, ha nagyon gondolkoznék. Ezeket egyikét se eszem meg, akármilyen éhes vagyok, persze biztos lenne az a helyzet, amikor kénytelen lennék.
2014. szept. 14. 17:19
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
A csőben sült ételeket és a füstölt dolgokat nem bírom.
2014. szept. 14. 17:21
 5/19 anonim ***** válasza:
23%
3-as! Túl jó dolgod van! Ha igazán éhes lennél egyszer az életedben, még a kutyakaját is megennéd a kutyád elől!
2014. szept. 14. 17:22
 6/19 anonim ***** válasza:
69%

5., lehet, hogy tényleg jó dolgom van - jól keresek, jó szakmában dolgozom, ki is érdemeltem - de ettől még gyerekkoromban is utáltam a zsíros ételeket, a rántott dolgokat és a felsorolt, ehetetlen tésztákat.

Éhezve te is megennéd a saját sz..arodat is, de gondolom azért ebből kiindulva még nem ez kerül az asztalodra esténként. Vagy tévednék? :)

2014. szept. 14. 17:24
 7/19 anonim válasza:
100%
Sóska,spenót,hal, paradicsomos káposzta, finom főzelék,
2014. szept. 14. 17:26
 8/19 anonim ***** válasza:
49%
6-os! Minden ételt meg lehet finomra főzni, és nem kell, hogy bármi kaja tocsogjon a zsírtól!
2014. szept. 14. 17:27
 9/19 anonim ***** válasza:
84%

Szalontüdő... körömpörkölt... ilyenek.

pl kocsonya, ha ilyen csupa bőrös cucc van benne.

De pl ha sütve van a bőr, mondjuk csülkön, jó ropogósra, nem ilyen puha gumisra, akkor úgy szeretem.

2014. szept. 14. 17:39
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Oké 8-as, de egyesek nem így főzik/sütik meg. Megengeded nekem, hogy ettől függetlenül utáljam a zsíros ételeket? Köszi, rendes tőled.
2014. szept. 14. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!