Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Te melyik kaját utálod? Én a...

Te melyik kaját utálod? Én a sóskát, meg a zöldbabot nagyon!

Figyelt kérdés
És te?
2014. szept. 14. 17:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10-es! Nem tudom, ki főz rád, de inkább neki kellene a kaja problémáidat elmesélni!
2014. szept. 14. 17:43
 12/19 anonim ***** válasza:
65%

Én főzök magamra, és mindezt pont úgy ahogy szeretem, zsírmentesen.

A rémálomszerű sz..ar felsorolt ételeket elsősorban a gyerekkorombeli menzáról hoztam fel. Meg gondolom te sem főzhetsz sokkal jobban, ha ennyire véded :) Menj vissza és csámcsogj a körömpörkölteden, ne itt pofázz be másoknak - akik veled ellentétben a kérdésre válaszoltak.

2014. szept. 14. 17:54
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Sóska, tejbegríz, kagylók, csigák, körömpörkölt, pacal és a kocsonya. Ezeket utálom a legjobban :D
2014. szept. 14. 18:06
 14/19 anonim ***** válasza:
Sóska, paradicsomos káposzta, káposztás tészta, székelykáposzta, minden savanyúság a csemegeuborka kivételével, paprika, sárgadinnye, szalonna, kocsonya, belsőségek, halak, minden tengeri izé, és a gomba is határeset. Viszont a finomfőzeléket imádom.
2014. szept. 14. 19:00
 15/19 anonim ***** válasza:
93%
Nem nagyon engedhetem meg magamnak, hogy utáljak ételeket. Bár a krumplit nem szeretem.
2014. szept. 14. 20:52
 16/19 anonim ***** válasza:

Gyerekkoromban több dolgot nem szerettem, ma már kevés van. A gesztenyét nem szeretem (jól elkészítve azért meg tudom enni, de pénzt akkor sem adnék érte), s a zellerrel kapcsolatban is vannak fenntartásaim (de zöldségpörköltbe mondjuk egész jó). Ja, csirkét semmiképp nem ennék, bár a marhát se szeretem.

Viszont sok tápanyagcsoportot kizártam az étrendemből, vagy legalábbis minimalizáltam.

Érdekes, hogy sokan nem szeretik a paradicsomos káposztát, nekem az durva szinten kedves, addig eszem, amíg van, kivéve, amikor 3 kilót főzünk, mert akkor csak másfél kilóig jutok el aznap. Nekem is megvannak a határaim.

A párolt zöldségeket nem eszem meg és a salátákat sem szeretem, csak egyet eszem évi párszor, sok sült hagymával.

Ha már előkerült a zsír, én nagyon zsírosan szeretek enni. Ez nem jelent tocsogást, a zöldségek sok zsírt tudnak felvenni s vannak rejtett zsírok is. S normál emberek is esznek durván zsíros tortákat vagy zsíros krémmel megkent kenyeret, de akár olajos magvakat is :) Persze szénhidrátot is esznek rendesen, no azt én annyira durván nem, de azért a zöldségimádatom miatt az is van elég.

2014. szept. 14. 21:15
 17/19 anonim ***** válasza:

Túrós tészta, paradicsomleves, pacal, körömpörkölt, kocsonya, a májon kívül minden belsőség, tengeri herkentyűk.

Ezeket utálom, szerencsére az Ember is nagyjából ugyanígy van velük, így nem is kell ilyesmiket főznöm.

Kivétel a túrós tészta, mert azt ő szereti, de őt a májjal lehet még kikergetni a világból, szóval ha magamnak májat csinálok, neki túrós tésztát :D

2014. szept. 15. 18:33
 18/19 anonim ***** válasza:

Ja, meg a halászlét is utáljuk mindketten. :D

#17 voltam

2014. szept. 15. 18:37
 19/19 anonim ***** válasza:

Spenót, spezle (különönsen fehér kolbászkával és lencsével), az összes sós és zsíros étel. Aztán a mák és az összes mákos étel. A vajas krémes sütemények és a túlzottan édes ételek.

Egyébként nem szeretek enni. Lehet, hogy ez furcsa, de ilyen vagyok.

2014. szept. 15. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!