Hogy tegyem el a zöld színű zöldbabot befőttként, hogy olyan íze legyen, mint a konzerv zöldbabnak?
Figyelt kérdés
2013. jún. 29. 16:45
1/3 anonim válasza:
Szerintem sokkal jobban jársz, ha blansirozod és lefagyasztod!
2/3 jegecske válasza:
Én mindég blansirozom /pár percig forralom enyhén sós vizben/és fagyasztom, bármikor előveszem, izletes,friss.
3/3 A kérdező kommentje:
Már fagyasztottam le pár adagot, csak kíváncsi vagyok, meg lehetne-e oldani így is.
2013. júl. 4. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!