Hol szoktál babaruhákat venni? Mely boltok a kedvenceid és melyek azok, amelyeket nem szeretsz?

Figyelt kérdés
2013. nov. 4. 09:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálunk van egy pàr bababizomànyi. Ott szoktam körül nézni. Újakat a kikben és a c&aban veszek.
2013. nov. 4. 09:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Kizárólag lomisoktól veszek, 150-200 ft-os darab áron márkás divatos hibátlan gyerekruhákat, rengeteg új címkés, 90% next!
2013. nov. 4. 10:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Babaruhát mindig asti kidsben vetem a kiárusitáson ,vagy a tescoban leárazásokon,bár a h&m szezonális leértékelését is szeretem ,kik is jó,háda kg ruháit is szeretem,amit nem szeretek az a tul árazott ruhákat ,kinai áruházakat sem csipem nagyon .
2013. nov. 4. 11:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Kik, H&m jó minőség! Tescosból annyira nem megy ki a folt, hogy nem szeretem ráadni itthon se. Áll. van egy bababizományi a Rákóczi úton, Blaha-keleti között, azt ismeritek?
2013. nov. 8. 11:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi kezdetben mikor nem voltam olyan jártas az auchanba vettünk ruhákat. A kínaiak meg nagyon nem jók, méretben pláne. Volt hogy vettünk olyan 68as bodyt aminek az ujja volt max 68as, mert azt rendesen fel kellett tűrni. Viszont hosszába az 56os méretekkel nőtte ki.

Amit nagyon szeretek a Kik, ott nagyon jók az 1490-1590ft-os melegítő együttesek, ennyi pénzért új szép ruha.

C&A-ból pár ruhánk van, amiket kaptunk de azok is nagyon megtetszettek és pl nem is olyan rég néztem hogy 5 db body 1990ft-volt.

2013. nov. 18. 13:39
 6/6 anonim válasza:
1 éves kor alatt szerintem nincs értelme boltban venni. Nagyon hamar kinövi a drága ruhákat, bodykat. Turiban lehet kifogni jó darabokat, amiknek semmi bajuk, néha még címkéseket is. Pár száz forint.
2013. nov. 25. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!