Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ha én soha, semmilyen körülmén...

Ha én soha, semmilyen körülmények között nem hízok el, akkor mit kezdek a cukortartalmú szénhidráttal?

Figyelt kérdés
Ilyenkor a nagy részét hasonlóan fel tudom dolgozni, mint a gabonafélékben található szénhidrátot? Vagy ha nem, akkor mitől nem hat rám?

2015. okt. 17. 08:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A testépítők nem szoktak sovány tejet inni... Sokkal jobb fehérjeforrások vannak, amikben nincs egy csomó cukor...

A zsírral is óvatosan bánnak (persze akinek esze van, az nem kerüli, hisz szükség van rá kisebb mennyiségben), pedig azzal is tud mit kezdeni a test, energiaként elégeti azt is.

Ez a normál testépítő étrendre vonatkozik, mert van, aki rengeteg zsírt eszik és szénhidrátot keveset. A test sokféle étrend mellett tud működni.

2015. nov. 3. 01:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Ja, a sovány tejet arra írtad, hogy miért nem azt esznek? Bocs, akkor legutóbb nem szóltam :)

Viszont eszembe jutottak az állóképességi sportolók, akik úgy bírják a hosszas edzést, hogy állandóan cukrot esznek, illetve inkább isznak. Mivel az gyors energiát ad nekik, de ezt ugye gyermekkorunkból is tudjuk, az egyszerű cukrok már csak ilyenek, már a szájban elkezdjük emészteni, gyorsan vércukrot növel s szétterjed a testben, akinek kell, vegye fel alapon.

2015. nov. 3. 02:01
 13/13 A kérdező kommentje:

Én ahol eddig láttam, ott egyszerűen olyan étrendeket akartak kialakítani, ahol nem a cukorból nyerik. Különben senki nem enne zabpelyhet, mert a műzliben már jóval több van, és finomabb is. Azt is zsírszegény tejjel (bár van aki már azt is turmixszal). Ez különösen a szálkásításnál lényeges, amikor le akarják adni a zsírt, izomra meg építeni akarnak.

De akkor ezek szerint mondhatjuk azt, hogy az ilyenek mint én, mindegy hogy cukrot esznek vagy rozskenyeret, mert így se-úgy se alakítom zsírrá, amíg nem viszem nagyon túlzásba.

2015. nov. 3. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!