Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Mi a véleményetek az új...

Mi a véleményetek az új (30%-kal csökkentett cukortartalmú) Nesteáról?

Figyelt kérdés
2013. júl. 8. 22:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem finom. :)
2013. júl. 8. 22:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Nálunk a család egy emberként köpte ki. Én úgyis inkább vizet szoktam inni, de mivel szénsavas üdítőt nem nagyon fogyasztunk, ez volt az, amit még szeretett a család, ebből kaptak a gyerekek is. Az a baj, hogy a régit nem találjuk sehol... Ha nem fogják árulni, akkor marad a víz... :-)
2013. júl. 8. 22:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is pocsék. Minek kell mindent elcseszni ezzel a fogyókúrás hülyeséggel -.-"
2013. júl. 8. 22:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem sem ízlik ilyen édesítő szer íze lett, néha néha én is meg ittam egy üveggel jól be hűtve. De ezek után nem nagyon fogok. Már mindenhol csak az újat lehett venni, de a Lidlben még volt nálunk, ott még érdemes lenne meg nézni igaz lassan 2 hete voltam .
2013. júl. 9. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!