Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogyan tudnék húslevest levet...

Hogyan tudnék húslevest levet eltenni?

Figyelt kérdés

Alapvetően fagyasztásban gondolkozok.

Ha bepárlom felére-harmadára? Vagy még jobban?

Palack vagy jégkockazacskó vagy valami más?

2015. okt. 2. 23:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Igen jégkrém. Pl [link]
2015. okt. 3. 08:50
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
2015. okt. 3. 08:51
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Tudom,mi az a jegkrem, csak sose hallottam ra a fagyasztott fagyi szot. :-D ez a kerdes mennyi mas kerdest felvet...
2015. okt. 3. 08:57
 14/20 anonim ***** válasza:
40%
Műanyag dobozba rakd bele a műanyag zacsit. Amikor a levesed annyira meghűlt, abba töltsd bele, és mehet a fagyóba. Ha megfagyott, a zacsit kiemeled a dobozból, doboz nélkül kisebb helyet foglal, és a fagyott műanyag zacsikat pedig egymás tetejére pakolva szépen sorakoznak a kiadagolt leves-alapok...
2015. okt. 3. 09:43
 15/20 anonim ***** válasza:
36%

műanyag dobozba a műanyag zacsit... nem lehetne még ezt az egészet egy műanyag szatyorba csomagolni, aztán beletenni egy műanyag ládába?

én abban a lábasban teszem be a fagyóba, amibe leszűrtem és kihűlt. a fém edénynek semmi baja nem lesz, utána meg nem kell olvasztgatni, meg a zsíros leveshez kézzel hozzányúlni, hogy áttedd olyanba, amiben felhasználod.

ha kiveszem a lábast a fagyóból, már mehet is a tűzhelyre, bekapcsolom a gázt, és kiolvad.

műanyag palackos megoldással előző nap ki kell venni, hogy kiolvadjon, és ki tudd önteni. és tuti ott marad a zsiradék egy része a palack falán, amit nem tudsz kiszedni. aztán meg csodálkozol, hogy milyen ízetlen a leves.

2015. okt. 3. 12:04
 16/20 anonim ***** válasza:
69%
Nekem nincs 20 lábasom, meg annyi helyem, kell a műanyag edény fagyasztani. CSAK edény, nem kell zacskó. És akkor elkezd kiolvadni, aztán mikor elválik tőle, ki lehet már szedni, borítani egy lábosba, amiben kiengedem
2015. okt. 3. 12:17
 17/20 anonim ***** válasza:

Nekem pedig nincs annyi helyem a fagyóba, hogy lábasok és kismillió dobozok álljanak benne zsinórban, ezért amit csak lehet, műanyag zacsiban tárolok. Szépen tudnak sorakozni és igazodni egymáshoz.

Amikor kell, kiveszek egy adagot, melegvizes csap alá tartom egy pillanatra, ami benne van elválik a műanyag zacsitól, és úgy fagyottan mehet bele abba a lábasba, amiben majd ráér szépen kiengedni....

2015. okt. 3. 14:32
 18/20 A kérdező kommentje:

köszönöm!

Múltkor csirke paprikást csináltam és zöldséglevessel öntöttem fel. Zseniális volt.

Így aztán elgondolkoztam az alaplé dolgon.

Általában nincs rá plusz egy órám.

de így elég a vasárnapi levest nagyobbra főzni és jó lesz az jövőhónapban is :)

A zacskó laposán fogom ezentúl fagyogatni őket.

2015. okt. 5. 21:55
 19/20 anonim ***** válasza:
Egyébként jó paprikás krumplit is húslevessel felöntve készíteni.De főzelékekhez is fel lehet használni a húslevest.:D
2015. okt. 6. 12:02
 20/20 anonim ***** válasza:
Sőt, valamelyik nap a rizst is azzal öntöttem fel, és befedve abban puhult meg. Ég és föld, a síma forralt vízhez képest!
2015. okt. 6. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!